2777
2789
عنوان

سیسمونی

328 بازدید | 27 پست

سلام 

دوستان وضع مالی خانوادم خیلی خوب نیست 

بعد من خودم شاغلم 

ی سال دیگ میخوایم بچه دار شیم 

میخوام از الان کم کم خرید سیسمونی کنم ماهی یک تیکه بخرم ک مامانم  و بابام

به زحمت نیوفته 

چ رنگی بخرم ک دختر و پسرش فرقی نداشته باشه و قشنگ باشه 

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سفید بگیر اغلب یا رنگای قرمز و سبز و.زرد هم داشته باشن

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

هرچی میخری ببرخونه مادرت بزاراگ خونواده شوهرت ازاونان ک انتظارسیسمونی دارن درنهایت بگومامانم خریده 

واس رنگش هم سبزخوبه سفیدم خوبه ی تخت نوزادی بخربای کمدصرفاتامثلاپنج شیش سالگیش بعداعوضشون میکنی

🦋

به نظر من اصلا از الان وسیله ی بچه نخر هر ماه یه مبلغی رو بزار کنار باهاش سکه بگیر جمع کن ایشالله باردار شدی اون موقع میفروشی میخری چون تو نمیدونی کی میخوای باردار شی قسمتت چی باشه ! برای چی از الان بگیری یه جا هم اونا بگیرن !

مثلا ست کالسکه و ساک حمل و اینا سرمه ای بخری بهتره هم به دختر میاد هم پسر واسع بیرونه کثیف هم نمیشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هرچی میخری ببرخونه مادرت بزاراگ خونواده شوهرت ازاونان ک انتظارسیسمونی دارن درنهایت بگومامانم خریده&n ...

آره میخوام بزارم خونه مامانم به اونا هیچی نمیگم، جهازمم همینجوری خریدیم نصف نصف با بابام ولی خانواده شوهرم چیزی نمیدونن

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز