park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 عنوان درگیری ریه ۱۵ درصد😢 137 بازدید | 14 پست من مامانم امروز حالش بد شد بعد رفتن بیمارستان گفتن مثل اینکه ریه هاش درگیر شده و بستریش کردن شما تجربه ای دارید؟؟؟میشه براش دعا کنید🙏ممکنه بیشتر بشه؟؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞 1400/11/24 | 10:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmnoooy عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 1094 ایشالله ک بهبود پیداکنن توکل بخدا من حسابم،زهمه مردم این شهر جداست🌺من امیدم بخداس.بعداز خدا باز امیدم ب خداست🌺
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 ایشالله ک بهبود پیداکنن توکل بخدا انشالله 😢 زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
پارادیز عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 928 سویه جدیدو نمیدونم، ولی یادمه دلتا رو میگفتن همه 10 15 درصد درگیری رو داشتن، برادرمم همین حدود درگیر شد و اون زمان رمدسیویر بهش دادن و کامل خوب شد
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 انشاالله بهتربشه مرسیمیشه براش دعا کنید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 سویه جدیدو نمیدونم، ولی یادمه دلتا رو میگفتن همه 10 15 درصد درگیری رو داشتن، برادرمم همین حدود درگیر ... بستری هم شدن؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
azamsabz عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 1425 مرسی میشه براش دعا کنید من سیدم انشاالله خوب میشن براشون دعامیکنم منم همه خانواده گرفتیم لعنت بهش این چی بودبه جون مردم افتاده مامانتون چندروز گرفتن
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 من سیدم انشاالله خوب میشن براشون دعامیکنم منم همه خانواده گرفتیم لعنت بهش این چی بودبه جون مردم افتا ... یه سه چهار روزی میشه تقریبا ولی امروز حالش بد شد دیگه رفتن بیمارستان زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
azamsabz عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 1425 نترسین انشاالله خوب میشه چندتا تایپ میگفتن ۳۰ درصد درگیری داشتن خوب شدن یکی هم میگفت ۲۰ درصدخوب شده
پارادیز عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 928 بستری هم شدن؟؟ یه روز فقط، ولی به سن هم بستگی داره شاید سنین بالاتر رو صلاح بدونن بستری کنن که تحت نظر باشه، نگران نباش، 15 درصد چیز خطرناکی نیست اگه به موقع درمان شروع بشه
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 نترسین انشاالله خوب میشه چندتا تایپ میگفتن ۳۰ درصد درگیری داشتن خوب شدن یکی هم میگفت ۲۰ درصدخوب شده انشالله 😢 زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
neda1024 عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1311 15 درصد چیزی نیستو بیمارستان هم تحت مراقبت هساحتمالا رمدسیور براش میزنننهایت تا 5 روز دیگه کامل خوب شده و تمام اصلا نگران نباش عزیزم
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 یه روز فقط، ولی به سن هم بستگی داره شاید سنین بالاتر رو صلاح بدونن بستری کنن که تحت نظر باشه، نگران ... داداشتون چند سالش بود؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 15 درصد چیزی نیس تو بیمارستان هم تحت مراقبت هس احتمالا رمدسیور براش میزنن نهایت تا 5 روز دیگه کام ... انشالله🤲 زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞