2789
عنوان

حامله شدم

397 بازدید | 17 پست

بچه ها شوهرم تریاک مصرف میکنه شغلش مناسب نیست بی مسئولیته و هیچی براش مهم نیس تا غروب خوابه غروبم میره بیرون تا ۳نصف شب الانم ناخواسته حتی باوجود پریودی نامنظم و مصرف قرص باردار شدم نمیدونم چیکارکنم دوس ندارم بچم بدبخت شه روزی هزار بار بهم بگه لعنت بهت ک با این زندگیت منو آوردی ب این دنیا

سقط کن..

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم چی بگم واقعا تو براش میتونی هم مادر هم پدرباشی

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

بمیرم برات اخه خواهر چرا طلاق نمیگیری خودتو بدبخت کردی بگیم سقط کن گناهه بگیم سقط نکن بچه با حسرت بار میاد خدا خودش به دلت ارامش بده نمیتونم قضاوت کنم

هیوا هستم از شمال پزشک اینده و کنکوری🙈✨

چی بگم بخدا نمیتونم بگم نگه دار نمیتونم بگم سقط کن ولی هوشمندانه عمل کن

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
بمیرم برات اخه خواهر چرا طلاق نمیگیری خودتو بدبخت کردی بگیم سقط کن گناهه بگیم سقط نکن بچه با حسرت با ...

نمیدونم چیکارکنم دارم دیوونه میشم نمیخوام زندگی بچم مث زندگی خودم شه نمیخوام سرش پایین باشه

نمیدونم چیکارکنم دارم دیوونه میشم نمیخوام زندگی بچم مث زندگی خودم شه نمیخوام سرش پایین باشه

خانوادت حمایت میکنن؟ اگه حمایت میکنن بدنیاش بیار طلاق بگیر 

هیوا هستم از شمال پزشک اینده و کنکوری🙈✨

اگه نمیتونی همسرتو تغییر بدی پس خودت قوی باشدهرچقدم خانواده پشتت باشن همه چی درست نمیشه فقط خودتی ک میتونی خودتو بچتو نجات بدی خیلی خیلی سخته ولی اگه شوهرت درست نمیشه و مطمعنی همه زورتو‌زدی برای درست شدنش و نشد بچه بدنیا اومد طلاقتو بگیر کار داشته باش و‌زندگیتو خودت بساز شاید اولش یکم محتاج خانواده شی ولی قوی باش و جدا زندگی کن چون بعدا همه برات تصمیم‌میگیرن و سختته

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر