2777
2789
عنوان

خانم سوگند ss بیا

582 بازدید | 40 پست

من خیلی وقت بود ن تایپیک میزدم ن شرکت می‌کردم خاموش میخوندم اما سادگی تو وادارم کرد تایپیک بزنم با اینهمه خستگیم 

قبل از اینکه بخوای دختر ۱۴ ساله رو معاینه کنی از خودت سوال نکردی این حرکت چقدر می‌تونه زشت باشه؟ حتما باید سی سالش بشه والا آدم سی ساله نگاه کردنش راحتتره 

بعد اومدی از سایتی ک ن سوادش رو داریم ن می‌دونیم سوال مامایی میپرسی؟؟؟

اگر ما دکتر بودیم خواب بودیم و فردا تو مطب باید منتظر مادرایی بودیم ک با عزت و اعتماد ب نفس دختر چهارده سالشون رو میارن تا هم مشاوره بشن در مورد یسری مسایل هم معاینه در صورت اجازه خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال

خودش دختر کم سن و سال ۱۳ ساله هست یا پسر تاپیک هاش را میخوندی متوجه میشدی 

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

تاپیکاشو میخوندین متوجه میشدین که اون دختر ۱۴ ساله خودشون هستن و درگیر این مشکلاتن ، 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
تاپیکاشو میخوندین متوجه میشدین که اون دختر ۱۴ ساله خودشون هستن و درگیر این مشکلاتن ، 

من نمیفهمم اگ ۱۴سالشه چرا نمیاد قسنگ بگه خودمم

تیکر تولد یکسالگی هانیه ساداتمه💚🎀برا سلامتیش ی صلوات بفرسین💚🎀
من نمیفهمم اگ ۱۴سالشه چرا نمیاد قسنگ بگه خودمم

نمیدونم فک کنم کمبود محبت ... 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!