2777
2789

مادری زیاده

پدری هم همینطور

یه ۳۰/۴۰ تایی هستیم از طرف مادری حداقل

نوه ها هم تقریبا ۲/۳ تا بچه دارن

پر جمعیتیم خیلی

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم نوه اول 40سالشه خودم نوه دومم 33سالمه دختر خالم 29سالشه نوه سوم دوباره دختر خالم نوه چهارم 28سالشه دوباره دختر خالم 26سالشه نوه پنجم دختر داییم 26 سالشه چند ماه از قبلی کوچیک تره نوه ششم دوباره دختر خالم 24سالشه نوه هفتم داداشم 21سالش نوه هشتم پسرداییم 19سالش نوه اخر

خواهرم نوه اول 40سالشه خودم نوه دومم 33سالمه دختر خالم 29سالشه نوه سوم دوباره دختر خالم نوه چهارم 28 ...

نمیدونم چرا یهو حس کردم اون دوتا پسرا از دست شما شیش تا دختر اسایش ندارن😅😂

2790
2778
2791
2779
2792