2777
2789
عنوان

متن استنداپ🥲

502 بازدید | 64 پست

چجوری بنویسم هر چی مینویسم بعد از یک روز فک میکنم کسی بهشون نمیخنده!کلافه شدم میگم نقطه اوج نکنه نداشته باشه😐

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بذار ببینیم

مرتب نیست فردا بذارمش هستین؟ ن یعنی قراره بفرستمش خندوانه تکراری میشه😂 فقط در این حد بدون ک هم نشینی با پیر مرد پیرزن غریبه چ داستانی رو میتونه ب دنبال داشته باشه کمکم کن🥲ی نظر بده

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
جایی اجرا میری؟

میخوام بفرستم خندوانه 

برای مدرسه و دانشگاه میخوای؟

من بنویسم برات؟!

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍
میخوام بفرستم خندوانه 

خب همینطوری که بررسی نمیکنن عزیزم

باید آشنا داشته باشی 

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍
برای مدرسه و دانشگاه میخوای؟ من بنویسم برات؟!

میشه ی کمکی بکنی در رابطه با داستان زندگی با پیرمرد و ی پیرزن ی چیزایی کمکم کن 

خب همینطوری که بررسی نمیکنن عزیزم باید آشنا داشته باشی 

وا مگه میشه پ بقیه چطور میرن ک آشنا ندارن

مرتب نیست فردا بذارمش هستین؟ ن یعنی قراره بفرستمش خندوانه تکراری میشه😂 فقط در این حد بدون ک هم نشین ...

گذاشتی تگ کن بیام ببینم.

خب چه عواقبی.فک کنم خوش هم بگذره.چون از قدیم میگن و کلی قصه بلدن

مرتب نیست فردا بذارمش هستین؟ ن یعنی قراره بفرستمش خندوانه تکراری میشه😂 فقط در این حد بدون ک هم نشین ...

بذار گلم کمکت میکنیم

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
وا مگه میشه پ بقیه چطور میرن ک آشنا ندارن

عزیزم منظورت اجرای استندآپه؟ 

من فکر کردم متنت رو میخوای بفرستی بعنوان نویسنده انتخاب بشی...

گذاشتی تگ کن بیام ببینم. خب چه عواقبی.فک کنم خوش هم بگذره.چون از قدیم میگن و کلی قصه بلدن

ن حالت داستان خنده دار میخوام

بذار گلم کمکت میکنیم

فدای تو ام