2777
2789
عنوان

چی کادو بدم

220 بازدید | 20 پست

سلام دوستان،،واقعا نیاز دارم ب راهنماییتون،خلاصه میگم ک خسته نشید،،،اگه واسه بار اول بخوایید زنداداش آینده تون رو بببنید ولازم بدونید ک دس خالی پیشش نریدو بهش ی کادوی کوچیک بدید چی هدیه میدید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خیلی علاقه دارم ب کادو دادن  و کادو گرفتن در کل،،،واسه همین سخته برام انتخاب کنم چون شرایط یخور ...

جواب ندادی که کجا میخوای ببیتیش اگر بلد نیستید ارتباط تو تاپیک برقرار کنید تاپیک نزنید 

با اینحال نظرم را بهت میگم این حرکتت را  میزارم بحساب روابط اجتماعی ضعیفت 

ببین همه جا و همه لحظه ای نیاز نیست کادو بدی کادو بیجا دادن اونم به عروس ممکنه خرف و حدیث از توش دربیاد چون عروس انتظارت خودش را داره سر سوزتی بدلش نشینه بدتر پشت سرت حرف میزنن بیجا کادو بدی پررو میشن 

حالا باز اگر خواستی جیزی بدی در حد روسری یا گل 

به هیچ عنوان چیرهایی که دوستان گفتن نخری مثل ساعت و دسبند استیل و ....چون عروس تصورش اینه فقط طلا بپاش ریخته بشه پس بهترع چیزی نده جوگیر هم نشو تو الان تو دلت خوشحالی داداشت زن گرفته ولی اگر  سر سوزنی بیراه بگی یا انجام بدی همین داداش هم طلبکارت میشه  پشت بند عروس

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏