2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا  مغزم هنگ کرده دوست دارم زود وارد بشم تاکسی یا زمین بخرم هیجان انگیزه

@بانوی_آسمان11 عزیزم ممنون میشم کمی توضیح بدی 

چی هست ؟

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
@بانوی_آسمان11   عزیزم ممنون میشم کمی توضیح بدی  چی هست ؟

سلام الناز جان خوبی؟

متاورس رو کامل داخل کانال پست گذاشتم و توضیح دادم حالا اینجا مختصری ازش میگم.

یک سری شهرهای مجازی وجود دارن که افراد میتونن در اون شهرها زندگی مجازی داشته باشن.. متاورس الان مثل یک بچه نوپاست و خیلی راه داره تا برسه به اون چیزی که عموم بتونن استفاده کنن. از وقتی که مدیرعامل شرکت فیسبوک که اینستا و واتساپ هم متعلق به ایشونه، از متاورس طرفداری کرد افراد زیادی جذبش شدن. حتی من پست هم گذاشتم که روی اپلیکیشن واتساپ و اینستا آرم meta قرار داده شد. 

خوب شهرهای مجازی کجا هستن؟

چندین پلتفرم وجود دارن که شهرهای مجازی روی اونها قرار داره. یکی از معروفترینهاش دسنترالند است. ارزی که باهاش میتونن در دسنترالند زمین مجازی بخرن مانا هست.

بلاکتوپیا و سندباکس و و آلیس هم هرکدوم شهرهایی دارن و دارن توسعه اش میدن. شهرها در حال حاضر خیلی ابتدایی و ساده هستن، دارن سعی میکنن شهرهای مختلف دنیا مثل نیویورک و .. رو شبیه سازی کنن.  دوستان گفتن تاکسی بله تاکسی هم داره. الان قیمت زمینها خیلی بالا رفته و همینطور داره بالاتر هم میره. 

موضوع ازین قراره که با استفاده از وسایلی که داخل سینما هفت بعدی وجود داره میشه با اون دنیا ارتباط برقرار کرد، مطمئنا در آینده وسایل پیشرفته تر خواهد شد.

دوستان گفتن آواتار، بله هرکس در این دنیا آواتار خودش رو میتونه بسازه و وارد کنه. 

در حال حاضر بیشتر شبیه به بازیه اما در آینده میتونه منبع درامد خیلیها باشه.

برای خرید زمینها میتونید از خود دسنترالند یا سایت اوپن سی اقدام کنید

موفق باشید.

سلام الناز جان خوبی؟ متاورس رو کامل داخل کانال پست گذاشتم و توضیح دادم حالا اینجا مختصری ازش میگم. ...

یک دنیا ممنون به خاطر پاسخگویت 🙏❤

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
خواهش میکنم عزیزم.🌹🌹 اگر دوست داشتی میتونی به عنوان مهمان وارد دسنترالند بشی و از شهر بازدید کنی. ...

عزیزم با اینستا هم میشه اکانت متاورس بسازیم؟ 

برای من کارکتر های اواتار اینستا لود نمیشه البته با گوشی. تنظیمات خاصی داره ؟ 

بَلْ كَذَّبُوا بِمَا لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَلَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ              منکران انکار چیزی را می‌کنند که علمشان به آن احاطه نیافته و به حقیقت و باطن آن هنوز  نرسیده است،(سوره یونس آیه ۳۹) مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه می رود میخندند...  انسانها عادت دارند چیزی را که نمی فهمند مسخره کنند...!! زمانی نه چندان دور هرکس در مورد واژه مولکول کلامی میگفت انسانی متوهم محسوب میشد درصورتیکه از هم عصران خود جلوتر بود . اینکه تو آگاهی کافی نداری و هر مطلبی با منطق تو جور در نمیاد مشکل خودتوست.. کسی  با سخنان توهین آمیز دیگران را به سخره میکشد  که ادله و سندی برای بحث ندارد. اهانت تو  گویای شخصیت و عقل ناقص تو است.افرادی که مدام مریض میشوند، به سرزنش کردن افرادی که مریض نمی شوند ادامه می دهند، و آنها را دلیل بیماری خود می دانند. به جای اینکه بپرسند آنها برای سالمماندن چه می کنند؟ التماس تفکر
عزیزم با اینستا هم میشه اکانت متاورس بسازیم؟   برای من کارکتر های اواتار اینستا لود نمیشه ...

سلام عزیزم، خیر فعلا با اینستا نمیشه اکانت متاورس ساخت، اما جدیدا قابلیت آواتار سازی اضافه شده و میتونید کارکتر اواتار خودتون رو بسازید

سلام عزیزم، خیر فعلا با اینستا نمیشه اکانت متاورس ساخت، اما جدیدا قابلیت آواتار سازی اضافه شده و میت ...

ممنون از پاسخت گلم  

بَلْ كَذَّبُوا بِمَا لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَلَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ              منکران انکار چیزی را می‌کنند که علمشان به آن احاطه نیافته و به حقیقت و باطن آن هنوز  نرسیده است،(سوره یونس آیه ۳۹) مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه می رود میخندند...  انسانها عادت دارند چیزی را که نمی فهمند مسخره کنند...!! زمانی نه چندان دور هرکس در مورد واژه مولکول کلامی میگفت انسانی متوهم محسوب میشد درصورتیکه از هم عصران خود جلوتر بود . اینکه تو آگاهی کافی نداری و هر مطلبی با منطق تو جور در نمیاد مشکل خودتوست.. کسی  با سخنان توهین آمیز دیگران را به سخره میکشد  که ادله و سندی برای بحث ندارد. اهانت تو  گویای شخصیت و عقل ناقص تو است.افرادی که مدام مریض میشوند، به سرزنش کردن افرادی که مریض نمی شوند ادامه می دهند، و آنها را دلیل بیماری خود می دانند. به جای اینکه بپرسند آنها برای سالمماندن چه می کنند؟ التماس تفکر