khanom_gogoli مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 796 عنوان شستن قبر 387 بازدید | 5 پست یه حاجتی داشتم .یه امامزاده ای هست خیلی تعریفشو میکنن و خیلی معجزه داشته و حتی مریض های سرطانی رو شفا داده میخواستم برم اونجا روضه بگیرم اما مادرم میگه کروناس و اینا .گفتم شیرینی بخرم و پخش کنم و قبر مرده هاشون رو بشورم بنظرتون حاجت میگیرم؟🙃 1400/11/23 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهریانام عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 17572 برای حاجت گرفتن بنظرم خرافاته ، اعتقادی ندارمبهتره مستقیم از خود خدا بخواهید
eto عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1733 نه بابا. من یه حاجت ساده داشتم، یک ماه تمام سنگ قبرهای گلزار شهدای بوشهر رو شستم و حین شستن هر کدوم فاتحه میخوندم. اینجور هم نبود که بگین اگه برآورده نشد به صراحت نبوده و این حرفا ساده بگم، برو تلاش کن جای این کارا 🌸مدرس زبان ژاپنی🌸 عروس ساموراییها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵
khanom_gogoli مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 796 نه بابا. من یه حاجت ساده داشتم، یک ماه تمام سنگ قبرهای گلزار شهدای بوشهر رو شستم و حین شستن هر کدوم ... برای موفقیت یا کار یا درس نیست اصلا عمم زندگیمون رو جهنم کرده کاری از دستمون بر نمیاد گفتم خدا کنه معجزه ای شه این بره گورشو گم کنه از زندگیمون خستمون کرده