2777
2789

امشب به خواهر شوهرم زنگ زد  گفت شوهر جلو در ما هستش الانم اینجاست شما هم بیاین بچه ها رو بردار بیاین الان میفرستم دنبالتون  منم گفتم باشه میایم  شوهر اومد آماده شدم بچه ها رو آماده کردم کفش پوشیدیم گفتم بریم  دیگه ما آماده ایم گفت کجا خونه خواهرم با اجازه کی چرا باید بریم گفتم خودش دعوت کرد خودتم اونجا بودی برگشته میگه اونجا بودم اما من نگفتم میایم مرد خونه اجازه نداده که بشین سر جات  بیچاره چند بار زنگ زد خودش و شوهرش جواب نمی‌داد اونادهم زنک زدن خونه گفت بردار بگو نیست ما هم نمی‌ایم خرابم کرد جلو اونا ضایع  شدم که اثبات  بشه تو خونه حرف کیه و مرد خونه کیه کار همیشگیش  هستش چقدر باید خرابم کنه قلبم از شدن ناراحتی  درد میکنه  بیچاره میگفت تو رو خدا بیاین جلو شوهرم خراب نکنین  بخاطر شما غذا درس کردم  نیاین  من خو نه شما نمیام  منم تصمیم گرفتم بعدن گفت بیا بریم فلان جا منم نرم ...

وای کارش خیلی بد بوده بی چاره خواهرت🤕

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا دیوونه میوونه اس شوهرتا یاد پسر بچه های مغرور افتادم که هی میگن مرد خونه منم😐

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

به خواهرش میگفتی خونس و میگه نمیام چرا خودتو ناراحت میکنی ابروشو ببر تا آبروریزی نکنه

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

من جات باشم میگم به خواهرش ،بگو چرا نمیگی بزاربدونن

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
باز هم نرفت؟ دلیل نرفتنش چی بود؟ چرا هم‌تورو خراب کرد هم شورهرشو؟

نه الانم از ساعت ۸ شب گرفته خوابیده  میگه نمیرم چون مرد خونه منم اراده  کنم میریم الانم دوس ندارن بریم چرا بدون اینکه از من بپرسی گفتی باشه