2777
2789
عنوان

خانوما میاین؟درباره خاستگارمه

1154 بازدید | 79 پست

خانوما یکی از خاستگارام شرایط خیلی خوبی داره از هر نظر فقط یه مشکل وجود داره...ایشون تک پسره و پدرش رو از دست داده و به واسطه همین دوست داره کنار مادش زندگی کنیم خانومه هم میگفت دوست دارم عروسم مثه دخترم باشه و به اصطلاح با هم ندار باشیم

و من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم..اینو میدونم که هر پسری گردن مادرش حق داره و باید این حق رو ادا کنه ولی از طرفی میترسم بعد ازدواج نتونم استقلالمو حفظ کنم و خلوتمون از بین بره و مشکل ساز بشه

شما بگید، اگه جای من بودید چیکار میکردین و اگه تجربه ای دارین ممنون میشم راهنماییم کنید

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بری خونه مادرشوهرت اینا ؟ 

نه مثلا خونه دوطبقه باشه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

با تاپیکت تاپیکمو خار دار کردی 😕😂

اگه استقلال برات مهمه ردش کن 

2 نفر از دوستای من سر همین موضوع به اختلاف خوردن چون استقلال براشون مهم بود 

خواسته یا ناخواسته زندگی 2 نفره ی شما یا مادر ایشون آمیخته میشه و.. 

هیچوقت نباید با مادرشوهر زندگی کنی هرچقدرم ک دوتاتون باهم خوب باشید بازم ی مشکلی حرفی پیش میاد

فامیلای ما حاضرن چن سال صبر کنن شوهرشون پول جم کنه خونه جدا بگیره ولی با مادرشوهر زندگی نکنن

نه مثلا خونه دوطبقه باشه

اها اینطوری خوبه ...به هرحال چون تک پسره ...مادرش تنها میشه ...اگه خونه مشترک باشه که اصلا ولی این میشه روش فک کرد ...مادرش چطور ادمیه ؟ 

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟