2777
2789
عنوان

مادرشوهر

270 بازدید | 14 پست

کسی بوده با فامیلش بخاد ازدواج کنه بعد مادر پسره راضی نباشه بگه ازدواج فامیلی رو نمیخام قبول ندارم.

و اینکه چقدر طول میکشه راضی شه

اصلا احتمال داره راضی بشه.

من و پسر دایم خیلی همو دوست داریم و همه فامیل میدونن ولی مامانش داره اذیت میکنه میگ نه

بنظرتون چجور مامانشو راضی کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام دعا کنید لطفا خیلی همو دوست داریم

خاله منو پسرداییش هوم میخاستن زندایی نزاشت دید خیلی دارن این دوتا پیشروی میکنن کلا خانوادگی کات کرد با مادربزرگم خالم ک عروسی کرد آشتی کردن

میشه فاز منفی ندید راه حل بدید بهم لطفا

راه حلو باید پسر پیدا کنه نه شما 

اتفاقا چالش خوبیه بفهمی طرف برات چه کارایی می‌کنه اصلا تلاشی می‌کنه یا فقط حرف میزنه؟؟! خودتو ننداز جلو ببین عرضه داره شرایطو درست کنه

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها
میشه فاز منفی ندید راه حل بدید بهم لطفا

پسر داییت اگر بخواد راضیش میکنه به پسرداییت بگو دوستت دارم ولی خودت رو مستقیم درگیر نکن و خودتم برای پسره بگیر .پسر داییتون بزرگترا یا یک مشاوره رو واسطه کنه.بهش بگه مامان من خیلی دوستت دارم ولی چون دلیلت قانع کننده نیست برای عدم ازدواجمون نمیتونم به حرفت گوش بدم‌ 

دلیلشون چیه برای مخالفت؟راستی حتما به همه و پسرداییت بگو باید مادرت با کمال رضایت بیاد خواستگاری.بگو ...

میگ ازدواج فامیلی قبول ندارم تازه پسر دایی مامانمم میشع