2777
2789
با نمک بود ‌‌.. اونم پلیسیه

اع یادم باشه😂

من اندازه ی موهای سرم رمان خوندم دیگه گیج شدم اسماشونو قاطی میکنم

طوری زندگی کن که خدا با افتخار بگه♥اون بنده ی منه♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی پایان از همه شون قشنگتره به نظرم

ولی اگه دنبال کتاب صوتی ای هستی که آخرش از شنیدنش پشیمون نشی، اون کتاب 5 نفری که در بهشت منتظر تن از همه شون قشنگ تره. ولی ژانر درخواستی شما نیست. 

ولی پایان از همه شون قشنگتره به نظرم ولی اگه دنبال کتاب صوتی ای هستی که آخرش از شنیدنش پشیمون ن ...

ممنون

ژانر اینا چیه؟

من کلا کتاب و رمان زیاد میخونم و گوش میدم

ممنون ژانر اینا چیه؟ من کلا کتاب و رمان زیاد میخونم و گوش میدم

تو ایران صدا، کامل توضیح داده. 

اون ترسناکا که مشخصه. پایان درباره یه حمله اتمی و قطع شدن اینترنت دردنیاست. 5 نفر هم درباره اینه که آدم ها چطور روی زندگی هم اثر میذارن و فوقالعادست این کتاب. شاید حتی بهتر از کیمیاگر 

اگرم دنبال کتاب صوتی درباره همزاد هستی، مرد دوم و عروس گازلی گل، درباره همینه ولی فقط مرد دوم رسما د ...

مرسی🌹

در کنار اونا، اینارم گوش کنی، پشیمون نمیشی🙏🌹 5 نفر در بهشت کیمیاگر

کیمیاگر رو خوندم 

ولی ۵ نفر در بهشت نه 

فکر میکنم خیلی قشنگه چون اسمشو زیاد شنیدم

کیمیاگر رو خوندم  ولی ۵ نفر در بهشت نه  فکر میکنم خیلی قشنگه چون اسمشو زیاد شنیدم

خوندن رو فراموش کن، نمایش صوتی فقط. چون گوش نکردی، حسشو تجربه نکردی. مثل تجربه سینما 5 بعدی در برابر دیدن فیلم معمولی تو لبتابه.

خوندن رو فراموش کن، نمایش صوتی فقط. چون گوش نکردی، حسشو تجربه نکردی. مثل تجربه سینما 5 بعدی در برابر ...

چشم

تشکر😅🌹