2777
2789
عنوان

میگرن چشمی

504 بازدید | 12 پست

سلام کسی هست که میگرن چشمی داشته بعدش با دارو و دارو‌گیاهی خوب بشه هرکس تجربه ای داره بگه ممنونم چون من خیلی از درد میگرن رنج میکشم مخصوصا توچشمام میزنه البته بعضی وقتا فقط طرف چپمو‌میگیره🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🖕🏻

_____________////////"""""""""

اره من دارم

از وقتی اسنترا میخورم خوب شدم

من میزد به چشمم حالت تهوع و سردردای شدید و طولانی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دختر منم مثل شماست هنوز دکتر نبردمش نمیدونم چی کارش کنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من نميدونم ميگرن چشمي چيه اما خودم ميگرن دارم فقط شقيقه چپ ام رو درگير ميكنه و به چشم چپ ام ميزنه بعد كه طولاني و شديد بشه به جلو پيشوني ام ميزنه و در موارد حاد شقيقه راستم روهم دوگير ميكنه كه ديگه اونموقع رو به موت ميشم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بوتاکس هم میگن خوبه برای میگرن ولی نمیدونم برای میگرن چشمی هم خوبه یانع

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بوتاکس هم میگن خوبه برای میگرن ولی نمیدونم برای میگرن چشمی هم خوبه یانع

من براي چروك رو پيشوني و دور چشم بوتاكس كردم اما تاثيري رو سردردم نداشت

من براي چروك رو پيشوني و دور چشم بوتاكس كردم اما تاثيري رو سردردم نداشت

عه پس هیچی الکی میگن

من واقعا با اسنترا از حملات وحشتناک میگرنم نجات پیدا کردم

عه پس هیچی الکی میگن من واقعا با اسنترا از حملات وحشتناک میگرنم نجات پیدا کردم

اسنترا رو براي ميگرن خوردي يا مشكل ديگه داشتي؟

من يه ازمون داشتم تمركز نداشتم ميگفتن اسنترا سراتلين بخور

اسنترا رو براي ميگرن خوردي يا مشكل ديگه داشتي؟ من يه ازمون داشتم تمركز نداشتم ميگفتن اسنترا سراتلين ...

من برای استرس و اضطراب دکتر بهم داد ولی از وقتی خوردم میگرن سراغم نیومده فقط دوبار در حد خفیف ک با کدئین خوب شد

ولی قبلا سه روز سردرد با هیچ مسکنی خوب نمیشدم دور سرم روسری محکم میبستم تا اروم بشه و تهوع و جرقه های چشم که وای وحشتناک بودن 

تو میگرن چشمی چشم ها ی حالت جرقه  میزنه یه ۲۰ دقیقه طول میکشه ک بره تو اون تایم حال ادم وحشتناک میشه و بعد سردرد شروع میشه

من چند ساله‌ها پشت سرم پایین درد میکرد بعد شقشقه هام،شدیددددد جدیدا سمت راست سرم گاهی درد میکنه با ...

میگرنه ولی برو نوار بگیر عکس بگیرحتما

_____________////////"""""""""
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز