2821
2789
عنوان

حس شیشم

56 بازدید | 5 پست

یعنی چی آخه مگه میشه از روی نوشته گفت که الانت چیه آینده چی میشه مگه پیامبری یا از آینده خبر داری یا این ملتو سر کار گذاشتی ماشاالله همه هم خرافاتی تا ۳۰ صحفه جلو رفتین در باره کدومتون راست گفتن این خانم یا آقایه حس ششمی یعنی آنقدر درمونده شدین که دس به دامن یه کسی که نمیشناسین شدین تا بگه میتونین تو کنکور قبول بشین یا بگه بچت چیه یا بگه به عشقت میرسی یا ...........واقعا جای تاسف هس به خدا ،مگه الان زمان جاهلیت ونادانی هس، مگه زمان خرافات هس 

همین که ادم حال دلش خوش میشه براایندش کافیه حتی اگه چرت  و.دروغ. باشه

منو که اکه بهم نمیگفتن باردارر میشی مثلا سه ماه دیگه خب دق میکردم  

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

همین که ادم حال دلش خوش میشه براایندش کافیه حتی اگه چرت  و.دروغ. باشه منو که اکه بهم نمیگفتن ب ...

شما دلتو ببند به خدا وامیدت به خودش باشه وازش بخواه تا هم حالتو خوب کنه هم حاجتت بده یعنی اگه الان من بهت بگم هیچ وقت بچه دار نمیشی حالت بد میشه وکلا امیدتو از دست میدی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما دلتو ببند به خدا وامیدت به خودش باشه وازش بخواه تا هم حالتو خوب کنه هم حاجتت بده یعنی اگه الان م ...

اره حرف خیلی تاثیر میزاره 

منکه منتظرم باکوچیکترین حرف ن اراحت میشم قهر میکنم خیلی بی صبر وطاقت شدم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز