2777
2789
عنوان

شما هم...🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 22 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وای مث منی   مث بچه های کوچیک نمیتونم طاقت بیارم 

بنظرم ازفکرش بیا بیرون اینطوری زمان زودتر میگذره

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
وای مث منی     مث بچه های کوچیک نمیتونم طاقت بیارم  بنظرم ازفکرش بیا بیرون اینطوری ز ...

آره..😄 بابام میگه از بس انتظار نکشیدی اینجور شدی😂..خوب آخه چرا باید من دو هفته انتظار بکشم آخه...چرا نباید امروز مثلا اون کار میشد..😐😩

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱
آره..😄 بابام میگه از بس انتظار نکشیدی اینجور شدی😂..خوب آخه چرا باید من دو هفته انتظار بکشم آخه...چ ...

وااییی دیقا مث من فک میکنی ، منم همش همینطوری غر میزنم میگم چیمیشد الان میشد اصن چرا الان نمیشه  

لامصب ن تنها خودم دق میکنم بلکه همرو هم با غرزدنام دق میدم  

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
 وااییی دیقا مث من فک میکنی ، منم همش همینطوری غر میزنم میگم چیمیشد الان میشد اصن چرا الان نم ...

آرهههههه.....منم همینم.....🤣😂دو هفته عمره نوحه واسه من خدایااا..امشب شوهرم بیاد خونه جرعت نداره حرف بزنه میدونه اعصابم خط خطیه..😑😂

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱