2777
2789

منو چه به این حرفا😂

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لنتی 😐

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

اون موقع ها ک دوس بودیم حداقل هفته ای یبار

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

حساب نمیکنم😂

هر دو شاغل هستیم در ماه شاید ۱۰ بیار بیرون بیرون یا ۱۵ 

مشخص نیست

ممکنه یه دفعه سه روز بریم مسافرت 

ممکنه سه روز هم اصلا همو نبینیم 

بهونه هم نیاز نیست

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
این اواخر ک بهونه نمیخواس. چون خانوادم اطلاع داشتن اوایل ب بهونه ازمون، کلاس قلم چی، کتابخونه، خونه ...

ماهم خانواده در جریانن همو دوس داریم ولی من خیلی میترسم ببینمش یا بم شک کنن نمیدونم این چ حس لعنتیه و خیلیم باعث دوریمون شده چون خیلییییی دیر همو میبینیم دیگه گفتم بیام با گوشی دختر عمم این تاپیک بزارم ببینم چ کنم