2789

یه جورایی به عنوان شاهد.یه مساله رو میدونی میخان ازت بپرسن ببینن چقدر میدونی.تا توی روند پرونده کمکشون کنه

الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه جورایی به عنوان شاهد.یه مساله رو میدونی میخان ازت بپرسن ببینن چقدر میدونی.تا توی روند پرونده کمکش ...

جدی همچین چیزی. اخه شوهرمم میگ خودمم نمیدونم کاری نکردم

اگ از کسی شکایت نکردی یاکسی شکایتی نداره این ی چیزی مثل شاهده ک پنج روز وقت داری بری دادیاری و ازت ی ...

فقط همین بود موضوعش. شوهرمم نمیدونه گفتم بهش بگم موضوع رو بدونه واس چیه

جدی همچین چیزی. اخه شوهرمم میگ خودمم نمیدونم کاری نکردم

نه شاید همسایه ای فامیلی تو توضیحاتش اسم شمارو اورده خب.مثلا گفته دم دره فلانی دعوامون شد ایشونم دیدن اونم صداتون میکنن ببینن واقعا دیدی یانه.مثاله ها خاستم متوجه بشی دقیق

الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر
شوهرم پس فردا تعطیله. میره. دستتون درد نکنه همگی ک جواب دادید🌺

من ک بودم ازکنجکاوی نمیتونسم تاپسفرداوایسم بعدش اگ ابلاغیه براتوعه شوهرت نمیتونه بره خودت بایدبری اگ مال اون اون بره