2789
عنوان

دوست بد ذات

144 بازدید | 3 پست

من یه دوستی دارم متاهله بعد متاسفانه فوق العاده با اینکه شوهر داره حسوده ولی من اصلا اینجوری نیستم خیلی باهمه مهربونم ..ادمی نیستم دشمنی کنم ..اما این دوستم تا میاد با من بیرون اگر کسی سمت من میاد فرداش میگه این یارودنبال منم راه افتاده ..یا مثلا اگه کسی دنباالمون راه بیوفته میگع دنبال کددوممون هست ..اگه دنبال من باشه میگه واای چقدر دهاتیه دنبال خودش باشه میگه میبینی چقدر دنبال منن ...خسته شدم از دستش ..یکی دوبارم خیلی بهم بی احترامی کرد ..حالا ازهفته ی قبل باهاش رابطمو بهم زدم ..همش ضد گویی میکنه ..خیلیم فضوله..همسرشم آدم خوبیه اما متاسفانه دوس پسر داره خودش ..

امکان فاصله گرفتن ازشون وجود داره؟؟

هر نفس آواز عشق، میرسد از چپ و راست       ما به فلک میرویم، عزم تماشا که راست؟   ....  ما به فلک بوده ایم، یار ملک بوده ایم       باز همانجا رویم، جمله که آن شهر ماست  مولانا    سر از بالین اندوه گرانِ خویش بردارید     همه، بر آستان مرگِ راحت، سر فرود آرید        چرا آغوشِ گرمِ مرگ را افسانه میدانید؟    چرا زین خوابِ جان آرامِ شیرین روی گردانید؟    چرا از مرگ میترسید؟!    فریدون مشیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: