2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتماااااا😆😆😆 کلا سنت شکن نیستم😝😝

حقیقت روزه زن شوهرم به من کادو نداد. 💔 منم نمیخوام بدم 😢

ولی الان با تاپیک شما،  میگم برم دو تا جوراب بخرم،  کادو کنم،  بدم بچه هام، کادو بدن به باباشون! 

بنظرتون خوبه یا نه؟ 

یا پررو میشه شوهرم؟ 

حقیقت روزه زن شوهرم به من کادو نداد. 💔 منم نمیخوام بدم 😢 ولی الان با تاپیک شما،  میگم برم دو ...

بابا شاید دستش خالی بوده، یه چیز کوچولو کنار جوراب😆😆 بخر خودتم بده

God help me to be strong enough not to lie to myself 
بابا شاید دستش خالی بوده، یه چیز کوچولو کنار جوراب😆😆 بخر خودتم بده

نه،   دستش خالی نیست.  قبلش هم یاداوری میکنم،   باز روز عید میگه ااا،  مگه عیده؟  چه روزیه؟ 😒😒😒😫

ولش کن یادم افتاد 💔 اصلا تبریک هم نمیگم روزه مرد.  

نه،   دستش خالی نیست.  قبلش هم یاداوری میکنم،   باز روز عید میگه ااا،  مگه عیده؟ ...

👊🤜🤺🤺🤺🤺کادوی این مرد فقط کتکه🤭🙈

حقیقت روزه زن شوهرم به من کادو نداد. 💔 منم نمیخوام بدم 😢 ولی الان با تاپیک شما،  میگم برم دو ...

🤣 اونکه میفهمه شما خریدی حداقل یه چیز خوب بخر بده دست بچه ها خدایی دلم برا مردا سوخت

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
آره،  من عاشق کادو خریدنم واسه بقیه.   ولی دلم خیلی شکسته،  اخه پارسال هم قهر بودیم، ...

همه اینکارو رو بکن، تهش یه چیزی هم خودت بخر و آخر شب که بچه‌ها خوابن بده به همسرت، بگو درسته برام کادو نخریدی ولی دلم میخواد بهت با یه کادوی کوچیکم نشون بدم که چقققققققدر دوست دارم، شاید اینجوری مثل کلید اسرار روی همسرت هم تاثیر گذاشت و منظور شما رو از درخواست کادو متوجه شد. 

پول هم ندارم خواهر جان.  

بستومن ممد برا شما مگه نریختن بااون خبر خاهر 😁

منم ندارم تازه باردارم بیرونم نمیرم 

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂