خداروشکر کسی نیس واسش بخرم ن عشق و شوهر دارم ن بابام پدر خوب و مهربونیه ک واسش کادو بگیرم
ان شاءالله یه همسر خوب قسمت بشه، امروز درهای رحمت بازه، تولد حضرت علی اصغر علیه السلام و امام جواد علیه السلام، هردو باب الحوائج هستن، دعا کن برای خوشبختی خودت و بقیه🥰
God help me to be strong enough not to lie to myself
هر چی پول داشتم برای خودم خرید کردم فقط یه شلوار راحتی برا اون گرفتم ولی مردا یه جورابم از سرشون زیاده 😁
دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبتبهخیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. انشاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.
دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبتبهخیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. انشاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.