2777
2789
عنوان

خودكشی 🖤

157 بازدید | 15 پست

خسته شدم دیگ 

کم آوردم 

نمیکشم 

بخدا دیگه نمیتونم ادامه بدم، هفده سالمه 

تو خانواده ای بزرگ شدم که پدر مادری کردن رو بلد نبودن 

من کلی هدف واسه ایندم چیدم که دارم واسش تلاش میکنم 

امتحانات ترم امسالمون خیلی سخت بود ، من شبا میخوندم باز ساعت پنج صبح بیدار میشم میخوندم 

اما کشش نداشتم ، نمیتونستم 

هر روز مامانم بهم میگفت تو در اینده هیچی نمیشی  به جای اینکه بهم امید بده اینو میگف 

تا اینکه رفت کارنامم رو گرفت معدلم کم شدم 

اومد خونه هر چی از دهنش در اومد گفت دیشبم با بابام اومد اروم کلی حرف زدن باهام که درس بخون 

خیلی تلاش کردمممم بخدا 😭 تا اینکه امروز به نت مامانم وصل شدم واسه کلاس انلاین ، نتش قطع شد یهو که مدیر زنگ زد چرا تو لایو نیستی  بعد که با مدیر صحبت کردم مامانم چنان صداشو برد بالا گفت نت ضعیف بود میگفتی گوشیمو میدادم بهت داشتی چیکار میکردی تو گوشی که سر کلاست نبود و فلان ، بعد پولام رو گرفت ، گفت دیگه هیچی نمیدیم بهت تموم شد تا امشب بابات بیاد 

مطمئنم بابامم بیاد این گوشی که دستمم هس رو ازم میگیره  و کلی داد و بیداد میکنه 

من قبلا یه بار سر مسئله عشقی قرص خوردم اما کسی نمیدونه حتی مامانم باعث جدایی شد 

بخدا دیگه نمیکشم 

قرصا رو جمع کردم ، دو دلم ، ببینم میتونم منصرف شم یا نه 

امروز واسه ناهار اصلا صدامم نزد 💔 

دلیلی ندارم واسه زنده موندن 

به خداوندی خدا امروز خودمو میکشم ، داغمو میزارم رو دلشون که هرچند فکر نکنم مهم باشه واسشون

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلی بهم شک داره 

سر همون مسئله عشقی ، هیچ اعتمادی بهم نداره 

خب منم آدمم ،هر ادمی یه عشق بچگی داره 

خسته شدم 

خیلی بدی کرد بهم 

حرفا و کارای امروزش اصن یادم نمیره 

هنوز بابام از قضیه امروز خبر نداره 

منتظره بیاد خونه بهش بگه 

امشب غوغا میشه صد در صد 

پس چه بهتره زودتر خودم کارمو تموم کنم

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

خودکشی چرا بالاخره هممون میمیریم. سعی و تلاشتو بالا ببر موفق باش مامان بابات مات بمونن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

خدتم میدونی ک این تو بودی ک درس نخوندی.مجبور شدی شب بیداری بکشی و نمرت پایین شده کسی ک تمام تلاششو بکنه از اول سال نمرش پایین نمیشه شب امتحان مجبور شه تا پنج بیدار باشه

اونام صلاح تورو میخان 

ارزش داره انقدر اینجا سختی بکشی ولی سر خورو خجل بری اون دنیااا؟؟

تو که تا حالا دووم آوری زندگی کن و با سر بلند حداقل برو اون دنیا و پیش خداا

مرگ آسونه چیزی که سخته زندگی کردنه

خودکشی دیگه خز شده جرئت داری زندگیتو بکن...بساز

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

فکر کن خودکشی کنی و زنده بموکی و هیچ اختیار از خودت نداشته باشی حتی یه دسشوییم نتونی بری و اختیاری نداشته باشی اونوقته پشیمون میشی ولی همه چیز تموم شده

با خدا حرف بزن واقعا خودکشی چاره ی کار نیست

متاسفانه کلمه خودکشی و یاد جوونا دادن تا هرچی میشه میخوان خودتون بکشن بابا این چه کاریه شما فردا پدران و مادران ای سرزمینین با این روحیه میخواین پشت بچهاتون باشین؟ ادم از اینده ی این نسل جوون و بچهاشون میترسه اخه اینم شد روحیه تا تقی به توقی میخوره خودکشی 

منم همسن توام 

مهم نباشه واست 

بزار هرچی میخوان بگن 

بزار هرفکری میخوان بکنن 

بخاطر نمره و.... اینا ارزش نداره خودکشی کنی و قرص بخوری چون قرص آدمو نمیکشه بدتر داغونت میکنه 

پس بشین با انرژی و انگیزه درستو بخون که یه دانشگاه خوب قبول شی و بری 

نه اینکه بخاطر این حرفا بچه بازی دربیاری 

بجنگ و جا نزن بهشون نشون بده که تونستی و کم نیاوردی 

عزیزم 🥺🥺می‌دونم خیلی سخته تو نیاز به توجه و محبتشون داری اما اینکارو نکن اونا هرچی باشن پدرمادرتن اگه بهت میگن درس بخون برای خودت میگن منتها روششون خیلی اشتباهه😔اما تو اینکارو هیچوقت نکن بزار به پای اینکه نمیدونن چطوری دلسوزی ها و علاقه هاشونو ابراز کنن . وقت شادی توهم میرسه فقط دلتو بده به خدا 

چیکار میکنی دختر فقط جوونیتو تباه میکنی

خدا داره تورو امتحان میکنه و مثل هر چیز دیگه باید توی این امتحان هم پیروز بشی

من خودم خیلی زودرنجم هر چیزی بشه اسم خودکشی میارم اما درعین حال اعتماد به نفسم بالاست

با خودت تکرار کن همه اینا میگذرن

توی هر خونواده ای مشکل هست .نمیشه که پدر و مادرت تو رو نخوانت

همه والدین دوس دارن بچه هاشون کَس و کاری بشن 

اعتماد به نفست رو بالا و از روزای زندگیت لذت ببر دوست من

هیچ چیزی ابدی نمیمونه

فقط به این فکر کن چند سال دیگه نشستی و داری به الانت فکر میکنی و میخندی

ازشون عذرخواهی کن 

قطعا خداتورو میبینه عزیزم هیچوقت نا امید نشو

کلی بهم شک داره  سر همون مسئله عشقی ، هیچ اعتمادی بهم نداره  خب منم آدمم ،هر ادمی یه عشق ...

اصلا این کار رو نکن

من بدتر از تو کارای بدتری کردم. اعتماد مادرمو از دست دادم

اگه همه موضوع رو میفهمیدن الان زنده نبودم خب منم اون روزا حال خوشی نداشتم مثل الانت

اما گذشت. تموم میشه ولی نه با مرگت