چیکار کنم بعد پخت کیک پفش نخوابه موقعی ک اومدم تست کنم پخته یا نه خیلی پف داشت بعد دیدم پخته یه لحظه در فر رو باز کردم شعله بالا رو روشن کنم تا روشم بگیره بعد فر رو خاموش کردم بعد نیم ساعت 45 دقیقه رفتم از تو فر در بیارم پفش خوابیده بود نصف قالبم شده بود
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
حتمن بکینگ پودرت کم بوده و اینکه باید موادتو خیلییی هم بزنی
350 گرم ارد زده بودم 3 تا قاشق چای خوری هم بکینگ پودر
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
چند حالت داره ببین کدوم بوده 1.بکینگ پودر زیاد زدی 2.آردت کم بوده 3.مدت پختت کم بوده ...
350 گرم ارد
3 قاشق بکینگ پودر قاشق چای خوری
نه 40 دقیقه پخت اول اصلا در فر رو باز نکردم