2777
2789

ای کاش پیش من بودی تا من برات روی پا میگرفتم.عاشق این کارم.ولی اون عادت کرده.سعی کن بعد از اینکه خابش برد زیاد روی پا نگه نداریش.و هی کم کم کمش کنی.برای خابش هم نیم ساعت قبل خابوندن شیر ولرم با عسل بهش بده اگه دوست داره

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
ای کاش پیش من بودی تا من برات روی پا میگرفتم.عاشق این کارم.ولی اون عادت کرده.سعی کن بعد از اینکه خاب ...

اخی عزیزم قربونت، 

شیر هم اصلا دوست نداره خیلی کم ب زور ی روزایی میدم وگرنه نمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش پیش من بودی تا من برات روی پا میگرفتم.عاشق این کارم.ولی اون عادت کرده.سعی کن بعد از اینکه خاب ...

بعد از اینکه گذاشیش پایین بیدار شد سعی کن بجای روی پا بغلش دراز بکشی.تا کم کم از سرش بیوفته

اخی عزیزم قربونت،  شیر هم اصلا دوست نداره خیلی کم ب زور ی روزایی میدم وگرنه نمیخوره

سعی کن توی روز بهش ندی و شب شامشو زودتر بدی که گرسنه باشه و بخوره

👍توی روز شیر نمیخوره ی وقتم اخر شب ی کوچولوب زور میدم منظور شما هم شیرو  روز بهش ندم؟

اره عزیزم که زده نشه.حالا اگه چیزه دیگه ای دوست داره اونم قاطیش کن .مثلا موز یا انبه که طبعشونم گرمه و عالیه

مرسی عزیزم کلی غصه میخورم که لبنیات زیاد نمیخوره

اشکال نداره بخاطر کلسیومش میگی دیگه.کنجد بگیر ریگ شور بکنش و بزار خشک بشه بعدش یکم تو ماهی تابه تفتش بده خیلی کم که خامیش گرفته بشه.اسیابش کن بریز توی سوپش بجوشه.یا که ارده کنجد توی صبحونش قرار بده یا روغن کنجد.