2777
2789

خسته شدم ب همسرم اعتماد ندارم همش فکر میکنم دروغ میگه دیشب رفته بود تا نزدیک ۳ خونه باغ داییش و بیرون رفته بودند همش فکر میکنم پای زنی در میونه. کسی اینجور بوده چجور نجات پیدا کنم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

قبلش اصرار داشت برای رابطه و من بخاطر اینکه کرونا داشته گفتم باید صبر کنی معلوم نیست ناقل باشی و من نوزاد دوقولو دارم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ساعت سه بیرون بود حق داری

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
شاید درسته حست...

خب همین که مطمن نیستم چی ب چیه کلافه م کرده

باهاش صحبت کن و یا بهتره بیشتر مراقبش باشی

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
تا ساعت سه بیرون بود حق داری

همیشه میره البته .خانواد داییش  هم تو همون حیاط هستند ولی فاصله هست و دیواره

قبلش اصرار داشت برای رابطه و من بخاطر اینکه کرونا داشته گفتم باید صبر کنی معلوم نیست ناقل باشی و من ...

نمیدونم واقعا نمیخوام نگرانت کنم شاید خیانت نکرده باشه فقط خواسته فراموش کنه اینکه پس زدیش رو..

بنظر من حس ششم یه زن تو این مسائل بهش دروغ نمیگه چون احتمالا شوهرت قبلن زیاد دروغ میگفت اگه بعد مطمئن شدن میتونی جدا شی و بهتر از الان زندگی کنی پیگیر این موضوع بشو اگه نه اصلا بیخیال شو نذار روش تو روت باز شه خودت و بزن به اون راه و خودتو با چیزایی دیگه سرگرم کن اینگار اتفاقی نمیفته 

اکثر مواقع شک خانوم درسته ولی خب تا ثابت نشده فقط خودتو عذاب میدی

چجوری بفهمم آخه همین بی‌خبری دیونه م کردا

بنظر من حس ششم یه زن تو این مسائل بهش دروغ نمیگه چون احتمالا شوهرت قبلن زیاد دروغ میگفت اگه بعد مطمئ ...

بله قبلا اینجور نبودم چجور پیگیر شم چجوری بفهمم نمیشه 

خانواده داییش اونجام و این زن میبره؟ کوفتو زهرمار شاید بخورن ،داییشم پایه باشه ولی زن نه ☺️

اونم که فرداش تابلو میشن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نمیدونم واقعا نمیخوام نگرانت کنم شاید خیانت نکرده باشه فقط خواسته فراموش کنه اینکه پس زدیش رو..

یکی دوبار هم باهم تماس  داشتیم عادی بود .و اینکه گفت بیرونیم و رفتیم شام در صورتی ک بنده خدا زن داییش شام درست کرده‌ بوده یعتی دوبار شام خورده 

2790
2778
2791
2779
2792