2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین

79 بازدید | 14 پست

در مورد مهریه (تو تایپیکای قبلیم در مورد خواهرم نوشتم که با مردی میخواد ازدواج کنه که یبار جدا شده یه دختر ۱۱ساله داره )که دختره در واقع حضانتش با پدرشه ولی پیش مادرش زندگی میکنه ولی هر روز یا نهایت نهایت هم یه روز در میون باباشم میبینش کلاس میبرش و... اقاهه به خواهرم گفته مهریه نمیزنه دو بارم بینشون کات شده دوباره مخ خواهرمو زده حالا خدا رو شکر امروز باز دعواشون شده میترسم بیاد دوباره مخ خواهرمو بزنه بنظرتون چیکار کنم خواهرمو این عتیقه رو دیگه جواب نده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیارش تونی نی سایت تاپیک ادمای چندسال بعد خودشو ببینه شاید عاقل بشه روزی چندتاشون اینجا نالشون به هو ...

عزیز تازه جالب اینجاست مرتیکه مطلقه میگفته مهریه نمیزنم اونم با وجود بچه

ای خواهر انقد بهش گفتم نه تنها من بلکه کل خانواده کوره نمیبینه تازه بدشم میاد

خب تهدیدش کنید بگو برو ولی پشیمون شدی هیشکی پشتت نیس خودتی و خودت اگه تهدیدم جواب نداد بزا بره خودشو بدبخت کنه وقتی هیچ راهی جواب نمیده

عزیز تازه جالب اینجاست مرتیکه مطلقه میگفته مهریه نمیزنم اونم با وجود بچه

تازه دوروز دیگه بچه هم وردلشه 

مادرشوهره تا ببینه اینا خوششونه به بچه میگه برو پیش بابات حقم داره اون بچه داریاشو کرده 

خواهرتم هرجا هر حرفی بزنه میگن مبخواستی با مرد بچه دار ازدواج نکنی که راست هم مبگن 

خب تهدیدش کنید بگو برو ولی پشیمون شدی هیشکی پشتت نیس خودتی و خودت اگه تهدیدم جواب نداد بزا بره خودشو ...

این مرتیکه میره چندماه دوراشو میزنه بعد سروکلش پیدا میشه یه پیام به خواهر من میده باز یه مدت با خواهرم جلو میره بعد میگه نمیخوام چندبار تا حالا اینکارو کرده خواهره کوره نمیبینه خاک تو سرش

تازه دوروز دیگه بچه هم وردلشه  مادرشوهره تا ببینه اینا خوششونه به بچه میگه برو پیش بابات حقم د ...

بچه پیش مادرشه مثلا ولی تو طلاق نامه نوشته حضانت با پدرش هست ولی بچه گفته من پیش مادرم راحت ترم

این مرتیکه میره چندماه دوراشو میزنه بعد سروکلش پیدا میشه یه پیام به خواهر من میده باز یه مدت با خواه ...

عزیزم اصلا حرص نخورید شما بعنوان خواهر راه و چاه نشونش دادی دیگه انتخاب با خودشه ولی چیزی ک مشخصه اینه ک بدبخت میشه اونم تقصیر خودشه ک چشماشو باز نکرد

حالا الزاما هر مرد مطلقه‌ای بد نیست اما ایشون حتی اگر مجرد هم بود حتی اگر بچه هم نداشت رویه کارش همین بوده 

اگر امکان داره شرایطی فراهم کنید تا خواهرتون با همسر اول این آقا صحبت کنن احتمال اینکه واقعیتها را متوجه بشن وجود داره 

هرچند خواهرتون دچار تب تندی شدن که زود به عرق میشینه ولی عوارضش سالها باقی میمونه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
حالا الزاما هر مرد مطلقه‌ای بد نیست اما ایشون حتی اگر مجرد هم بود حتی اگر بچه هم نداشت رویه کارش همی ...

عزیز با همسر اول اقاهه صحبت کرده خب گفته دخالت پدرو مادر پسره باعث جدایی شده

عزیز با همسر اول اقاهه صحبت کرده خب گفته دخالت پدرو مادر پسره باعث جدایی شده

پس مجابش کنید که باشه ازدواج کنید ولی قبلش چند جلسه برین مشاوره که خیالتون راحت باشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.