2777
2789
عنوان

برم مغازه اقا؟

153 بازدید | 16 پست

بچه ها شهرمون کوچیکه همه مغازه ها فروشندش مرده استرس داشتم برا رفتن به خرید برا شوهرم ،ولی واقعا مثل اینکه کرم هم دارم ،یه کفش فروشی ایدیشو دارم پیام دادم این کفش چنده گفت شما ؟

گفتم مگه کفش فروشی ندارین مشتری ام ،گفت اهل کجایی 

اول نوشتم چطور ،بعد ویرایش کردم نوشتم قیمت اون کفش چنده فلان سایز داره؟ خونده ولی ج نداده ، 

به نظرتون کرم داره؟ نرم مغازش؟ مخصوصا اینکه اون کفشو بخوام میفهمه همونم که تو تل پیام داده.

درمورد کیک چی خودم سفارش بدم و برم بگیرم ؟تا حالا نرفتم آخه ،راستی رمز کارتتم یادم نیست با پول نقد برم خرید زشته ؟

ع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
شاید بد برداشت کرده آخه آگهی کفش منظور داره کلا😑🚶🏽‍♀️

کانال بود آخه، اسم کاربریم دخترونه بود حواسم نبود تغییر بدم ،ولی خاک بسرش متاهله پروفایلش عکس دستش تو دست دختره

ع
کانال بود آخه، اسم کاربریم دخترونه بود حواسم نبود تغییر بدم ،ولی خاک بسرش متاهله پروفایلش عکس دستش ت ...

تاهل دلیلی بر تعهد نیس بعضیا ذاتن بیمارن

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
فککنم اخر کاری انجام ندم 😔

اینو بدونین توی فضای مجازی خیلی ها به خودشون اجازه میدن که هر شکلی برخورد کنند ولی توی واقعیت این اتفاق نمیافته.

شما عکس که روی پروفایل ت نبوده که. راحت برو خرید ت رو حضوری انجام بده بدون اینکه نه حرفی بزنی نه بخای آشنایی بدی.

راحت هم بلاک ش کن. ترجیحا هم تنها نرو خرید. این اتفاق هم نیافتاده بود سعی کن تا میشه تنهایی جایی نری خرید مگه اینکه جای شلوغی باشه و از بیرون داخل مغازه دید داشته باشه.

ولی ترس و نگرانی نداشته باش. فعلا فضای مجازی این مشکل رو داره و تا ما بیایم فرهنگ ش برامون جا بیافته یه کمی طول میکشه. و ما باید تلاش کنیم درست ش کنیم.