2777
2789

سلام عزیزم من پیش دکتر رجب پور عمل کردم. به نظرم بهترین جراح بینی در تهران هستند. هم از بینیم راضی ام هم برخوردشون خوب بود، هم منصفانه بود قیمتشون. واقعا هم اذیت نشدن با اینکه خیلی ترسیده بودم. به نظرم یه صحبت تلفنی بکنی خودت متوجه میشی.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خودت بری چندجا مشاوره بشی و تحقیق کنی بیشتر دستت میاد مدل و سبک عملاشون ، ولی من پیش مریم رومیانی عمل کردم زعفرانیه ست ، خیلی راضیم و بینیمو دوس دارم هر کی هم میبینه میگه خیلی قشنگه کلا خیلی شیک تر و بیبی فیس تر شدم البته واسه من اینکه حتما خودش ۰ تا ۱۰۰ کارارو انجام بده و مسئولیت پذیر باشه هم خیلی مهم بود که دیدم این دکتر تماما همینجوریه و خودش از منم حساس تر و پیگیر تره 😁

من هیشکیو جز آتوسا ضیغمی نمیشناسم که بهت معرفی کنم چون تو خانواده همه پیشش عمل کرده بودن و همه خیلی راضی بودن من دیگه اصن هیجا نرفتم برای مشاوره و تحقیق اینا و چشم بسته رفتم پیش دکتر ضیغمی چون دیگه قبل من همه تحقیقاشونو مشاوره هاشونو رفته بودن ؛ خدایی خیلیم راضیم و بینیم دقیقا همونی شده که دوس داشتم و چون تامپونم نمیزاره و روش جراحیش بسته است خیلی تورم و کبودیم کم بود و خیلی نقاهت راحتی داشتم در کل از همه نظر دکتر خیلی خوبیه