2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@گل_ایل   سلام الناز جون اینجا یک انرژی مضاعف گرفتم برای اینکه بیشتر رعایت کنم اونجا خیلی شلوغ بود آن شاالله از امروز بیشتر حواسم به رژیم و ورزش های روزانم هست 👃👃👃😍🤗😍🤗😍🤸🏃🤸🏃

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
اینجا تاپیک لاغریه. https://www.ninisite.com/discussion/topic/5578841/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد ...

میشه راهنمایی کنید من تازه عصونی نی نی سایت شدم‌ سردرنمیارم و چجوری عضوتاپیک بشم که گمش نکنم 

میشه راهنمایی کنید من تازه عصونی نی نی سایت شدم‌ سردرنمیارم و چجوری عضوتاپیک بشم که گمش نکنم ...

قوانین تاپیک که دو صفحه اول هس،سوالاتتون هم از کاربر قدیمی Azie2‍  بپرسین.کمکتون میکنن.تجربشون بالاس.۲۵ تا کم کردن.آخرین پست،صفحه آخر برای ایشون هست. لینکشو برا خودتون سیو کنید.

وای خدا فشارم افتاد، چقدر سخته پی بردن به اشتباه آخه  حاضر نیستن حرف آدم بشنون.  به هرحا ...

اگه حضور من براتون سمی هست من زیاد نمیام چون دوستمون تگ ام کرد اینجام 

اگه حضور من براتون سمی هست من زیاد نمیام چون دوستمون تگ ام کرد اینجام 

شما تو همون تاپیک الهه جان ادامه بدید به راهنمایی هاتون، اینجا دورهمی و کسی دنبال بحث نیست. لطفا منو دیگه تگ و ریپلای نکنید با تشکر.