2777
2789
سلام عزیزم خیلی ممنون از دعای قشنگت😍🤲🏻☘️☘️☘️ ان شاءالله عزیزم💕💕 بله کاملا یادمه 😍

سلامت باشی 

میشه لطف کنی سوال منو جواب بدی چند تا پست بالاتر هست

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
سلام سلام من اومدم با وزن جدید🤩 وزن اولیه ۷۹ ۲۶ /۱۰ وزنم ۷۵/۴۰۰ بود  و اما وزن امروووووووز ...

واو🤩🥳🤩🤓🤩

🥳🎊🎉💫💥مبارکه خانووووم.

کاهشت پایدار.💥💫🎉🎊🥳🎊🎉💫💥

بر طبل شادانه بکوب😂😆🤾‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃💃💃💃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااااای عزیزمممممم تو کجاااااایی😍😍😍😍🥺🥺🥺🥺 سلام ب روی ماهت قندعسل،  خوبی؟  دخملت ...

سلام فندق جونم ،الهی عزیزم چه بامزه شده بارداریت تبریک میگم ،ایشالله خدا نگهدار و تو فندفات باشه ،توکل کن به خدا و ام البنین 🙏

متوصل شو به ام البنین خیلی حاجت میده واسه من ردخور نداره

خودم خواستم و همین عالیه 🥰عضو گروه سبز تاپیک لاغری  ... شروع کالری شماری ۱۴۰۰/۱۰/۶ با وزن ۷۹ و قد ۱۵۷ ...هدف اول ۷۵ ...هدف دوم ۷۰ ...و هدف سوم ۶۵🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩شروع کاهش👈 ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ وزن ۷۶ 😍💖💚💫💥🤍💢💥       ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ وزن ۷۵/۴۰۰ 🥰درحال نزدیک شدن به هدف اول .      ۱۴۰۰/۱۱/۲۳ وزن ۷۲ 🤩در حال نزدیک شدن به هدف دووووم .امروز ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ وزن ۷۰ به هدف دوم رسیدم 🤩
اوخی عزیزکم 😍🐥🐥🐥🐥 نمیتونم بخورم بعضی وقتا خیلی گرسنم میشه😵‍💫😵‍💫 معمولا نصف شبا خیلی گرسنم ...

👻👻👻👻هاهاها 

همه خوش هیکلا حامله بشید 🤣🤣🤣چاقالو و من لاغررررررر🤪🤪🤪🤪🤪

الهی ک ب سلامتی این دوران بگذره و نی نی هارا بغل بگیری 

فدای سرشون ک چاق میشیم😍😋

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام عزیزم. @الیhassan   بیا کمک. نه عزیزم تفاوت زیادی نداره. کالری نقصان هس. از کالری ت ...

ممنونم لطف کردی

من با فرمول قبلی میشد ۱۷۶۰ کالری مجازم

با فرمولی که شما گفتین وزن×۳۰_۵۰۰ میشه ۲۲۶۰ کالری مجاز روزانه ام زیاد نیست؟

اوووووخی عزیزم 😍😍😍🤤🤤🤤🥰🥰🥰🥰 الهی قربونشون بررررررررررم 😍😍😍😍😍 فدای دخمل نازم برم 🤩🤩� ...

خدا همراه خانواده شماس فعلن.

خیلی درگیرش کردینا😁🥰😍

مراقب باش برو بخاب دختر. تا ناهار.

واو🤩🥳🤩🤓🤩 🥳🎊🎉💫💥مبارکه خانووووم. کاهشت پایدار.💥💫🎉🎊🥳🎊🎉💫💥 بر طبل شادانه بکوب😂😆🤾 ...

ملسی الناز جونم ❤😅

خودم خواستم و همین عالیه 🥰عضو گروه سبز تاپیک لاغری  ... شروع کالری شماری ۱۴۰۰/۱۰/۶ با وزن ۷۹ و قد ۱۵۷ ...هدف اول ۷۵ ...هدف دوم ۷۰ ...و هدف سوم ۶۵🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩شروع کاهش👈 ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ وزن ۷۶ 😍💖💚💫💥🤍💢💥       ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ وزن ۷۵/۴۰۰ 🥰درحال نزدیک شدن به هدف اول .      ۱۴۰۰/۱۱/۲۳ وزن ۷۲ 🤩در حال نزدیک شدن به هدف دووووم .امروز ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ وزن ۷۰ به هدف دوم رسیدم 🤩
واو🤩🥳🤩🤓🤩 🥳🎊🎉💫💥مبارکه خانووووم. کاهشت پایدار.💥💫🎉🎊🥳🎊🎉💫💥 بر طبل شادانه بکوب😂😆🤾 ...

الناز جان الان کالریم چقد میشه ؟ ۱۷۰۰ بود 

سلام عزیزم. @الیhassan   بیا کمک. نه عزیزم تفاوت زیادی نداره. کالری نقصان هس. از کالری ت ...

دقیقا شهریور کرونا گرفتم از مهر دوباره شروع کردم بدتر چاق شدم ، شدید هم کرونا گرفتیم همسرم۷۰ درصد درگیری داشت و بیمارستان بستری بود خود و دخترام ۳۰ درصد بودیم 

تا قبل از کرونا وزنم ثابت بود بالا نمیرفت

ممنونم لطف کردی من با فرمول قبلی میشد ۱۷۶۰ کالری مجازم با فرمولی که شما گفتین وزن×۳۰_۵۰۰ میشه ۲۲۶۰ ...

هدفت چنده؟

شوک بگیر اولا

۱۹۰۰ تا۲۰۰۰ استارت بزن چون کم مصرف میکردی،تا الانم.بدنت عادت کرده ب کالری کم.مقاومت میکنه در برابر کاهش.

و اینکه با این مقدار جا برا کم کردن کالریت و شوک دادن به بدنت داشته باشیم.

اوکی؟

هدفت چنده؟ شوک بگیر اولا ۱۹۰۰ تا۲۰۰۰ استارت بزن چون کم مصرف میکردی،تا الانم.بدنت عادت کرده ب کالری ...

چشم حتما

از امروز ۲۰۰۰ شروع کنم درسته

فست هم ۵۰۰ مثل قبل

برای رژیم شوک کار خاصی باید انجام بدم؟

هدف هم که هر جی لاغر تر بهتر حداقل به ۶۵ ، ۶۰ برسم انشالله

دقیقا شهریور کرونا گرفتم از مهر دوباره شروع کردم بدتر چاق شدم ، شدید هم کرونا گرفتیم همسرم۷۰ درصد در ...

خب کرونا به شدت افزایش وزن میاره،من هنوز ناقلم.ولی هفته پیش وزن کردم خودم یهو ۷ تا اضافه کرده بودم.

کرونا یکیش به خاطر سردی و تری زیادی که ب بدن میاره،بعدش چاقی میاد.

با دمنوش ها بدنت رو گرم کن.

کالری روزانتون ۲۰۰۰ هس.

زیر کالریتون مصرف نکنید.

شنبه و سه شنبه فست زیر ۵۰۰ تایی داشته باشید.
 دوروز در هفته زینک بخورید حتمن.چون کرونا هم داشتی.

.مسئول چالش ورزشیمون @بادام_زمینی‍ سارای عزیز هستن.لینک چالش ها توی امضاشون هس.

برای گزارش کالری روزانه و ورزش تگم کنید.

سوالی داشتید در خدمتم.

حتمن ورزش کن.

دم نوش دارچین و زنجبیل و زیره یادت نره.

مرسی عزیزم متاسفانه من عصبی میشم خیلی میخورم کنترل اشتها اصلا ندارم😥

دقیقا منم همینم

دوتا مشکل بزرگ برای همسرم پیش اومد باید دلداریش میدادم ناراحتیم رو با خوردن شیرینی جات جبران میکردم

فکر کن مشکل کوچیکمون ۶ میلیارد پولی بود که ازمون بالا کشیدن