2777
2789
عنوان

وحشت کردم

400 بازدید | 24 پست

بچه هامن توتاپیکای قبلیم گفتم که یه تصادف وحشتناک کردم خوشبختانه جاییم نشکست ولی صورتم داغون شده ازبس ورن کرده وکم کم داره کبودمیشه امروزم دیدم سفیدی چشمم کلاخون شده خیلی نگران زیباییمم🥺😭تروخدابگین چیکارکنم خیلی میترسم

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

برو دکتر 

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با صورت تو شیشه رفتی

باصورت خوردم زمین فک کنم دقیق یادم نیس فقط لحظه ایی که ماشین بهم برخوردکرد یادمه دیگه نمیدونم چجوری افتادم 

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
من خیلی از تصادف میترسم اه لعنت بهش

واقعانم بخدازانومونمیتونم تکون بدم شب تاصبح هم ازدرد زانوم زجرمیکشم هم ازکابوسای وحشتناک😭😭

ماشین خسارت بهت ندهده پزشک قانونی نرفتی

نه بابا شوهراحمقم میگه رضایت بدیم من حوصله دادگاه وپزشک قانونی ایناروندارم ازطرفی ام پسره که باهاش تصادف کردم دوست قدیمی شوهرم دراومده