2777
2789
عنوان

عادت ماهانه

171 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

من ی هفته نشده پریودم تموم شده الان دوباره لک شدم 😐 پریودمم کاملا منظم هستش کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟ تو اقدامم میخوام بدونم علتش میتونه لانه گزینی باشه😢

لک لانه گزینی که نیست به نظر من، چون این لک یک هفته بعد لقاح هست، لقاح هم باید زمان تخمک گذاری باشه. بعضی افراد حین تخمک گذاری لک بینی خفیف دارند. ولی پیشنهاد میکنم سونوگرافی بدین و ضخامت جداره رحم رو بررسی کنین، چون ممکنه بخاطر کاهش استرادیول، آندومتر شما نازک شده باشه. سوال اینکه چند روز با چه شدت پریود شدین(اگر دو الی سه روز و خفیف باشه، همون استروژن بررسی کن)؟ قرص هورمونی مصرف میکنین؟ اولین ماه اقدام هست؟

چون در بعضی افراد حاملگی بعد پریود اتفاق می افته، ممکن هم هست لک لانه گزینی باشه، ولی احتمالش کمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه  شاید تخمک گذاری باشه، اقدام داشته باشین شاید هم بخاطر روابط چند روزه زخم شده جایی تون

نه زخم نیس مطمئنم زخم نهایت میشه ی روز الان سه روزه که لک میشه 

لک لانه گزینی که نیست به نظر من، چون این لک یک هفته بعد لقاح هست، لقاح هم باید زمان تخمک گذاری باشه. ...

قرص که گلوکوفاژ میخورم پریودم هم کاملا منظم 5روز ولی انچنانی نیس 2ماه هم هست که اقدامم البته 3_4بار بیشتر نبوده 

قرص که گلوکوفاژ میخورم پریودم هم کاملا منظم 5روز ولی انچنانی نیس 2ماه هم هست که اقدامم البته 3_4بار ...

اضافه وزن مخصوصا شکم داری؟ احتمال داره بهم ریختگی هورمونی باشه، تخمدان پلی کیستیک داری یا تنبلی تخمدان؟

اضافه وزن مخصوصا شکم داری؟ احتمال داره بهم ریختگی هورمونی باشه، تخمدان پلی کیستیک داری یا تنبلی تخمد ...

پلی کیستیک داشتم اونم که سه دوره سه ماهه قرص مصرف کردم این بار رفته بودم دکتر گفت رفع شده سه روز لکه بینی داشتم امروز دیگه هیچی نیس خداروشکر😂😂

پلی کیستیک داشتم اونم که سه دوره سه ماهه قرص مصرف کردم این بار رفته بودم دکتر گفت رفع شده سه روز لکه ...

باز برای اطمینان یه سونو بده، وضعیت ضخامت آندومتر رو هم چک کن. شاید ضخامتش کم یا زیاد شده. 

منم پلی کیستیکم، سالهاس دارو میخورم. هیچ وقت هم کامل خوب نشدم. دارو چی میخوردی، که از بین رفته،؟

ولی لکه بینی ممکنه از بهم ریختگی هورمونی هم باشه. اون آزمایش خون روز سه پریودی رو بده، سونوگرافی روز شش پریودی. بررسی کن، این لکه بینی ها رو جدی بگیرین