2777
2789
عنوان

شپش

4480 بازدید | 18 پست

خانما بگید چه کنم از شرشون راحت شیم دخترم کوجیکه اصلا نمیدونمم ازکجا گرفته هرچی اسپری میزنم رشکاشو در میارم یه مدت نیستن باز دوباره پیداشون میشه دییونه شدم دیگ فک میکنم سر خودمم گرفته از داروخونه اسپری گرفتیم میزنم شونه میکنم با شونه های مخصوصش ولی بعد یکی دو هفته باز پیداشون میشه چ کنم 😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه موی بچرو چجور رنگ کنم خودمم یبار رنگ کردم ولی نرفت 

بچرو سعی کن همیشه باشونه های ریز شونه کنی یکی از اشنا ها میگفت مایونز زدم که بعدش بر طرف شد خودتون هم رنگ کن بعد باشونه ریز شونه کن 

فقط و فقط محلول دایمتیکون مخصوص شپش از داروخانه بگیر امروز کل موهارو به محلول آغشته کن موقع خواب و با پلاستیک و روسری ببند حتی تخمها رو هم خفه میکنه و فردا بشور و ده روز بعد تکرار کن محاله دیگه ببیتیشون

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
بچرو سعی کن همیشه باشونه های ریز شونه کنی یکی از اشنا ها میگفت مایونز زدم که بعدش بر طرف شد خودتون ه ...

آخه مایونزم زدم خوب بود ولی باز پیداشون شد حالا باز دوباره هم میزنم ماایونز ممنون ازتون 

اصلا مال داروخانه بدرد نمیخوره ببین من داشتم حدود ۲ سال درگیرش بودم بهترین را اینه که سس مایونز و سرکه رو با هم قاطی کن بزار سرت محکم بمونه یا پلاستیک چند دور بپیچ بزار ۱۲ ساعت بمونه آبکشی کن بعد با شونه ریز شونه کن میتونی مو هات رو هم رنگ کنید هم کوتاه بعد اسپری ضد شپش از داروخانه بگیر به وسایلات بزن مثل شونه ، حوله حمام، تشک خوشخواب و ... بعد لباسات و روسری رو توی دیگ آبجوش بریز بزار چند ساعت بمونه میرن سخته ولی بعدش راحت میشی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
فقط و فقط محلول دایمتیکون مخصوص شپش از داروخانه بگیر امروز کل موهارو به محلول آغشته کن موقع خواب و ب ...

این محلول رو من به سر پسر ۸ ماهم زدم. و خودم همسرمم داروسازه کلا ناپدید شد

فقط و فقط محلول دایمتیکون مخصوص شپش از داروخانه بگیر امروز کل موهارو به محلول آغشته کن موقع خواب و ب ...

ممنون عزیزم حتما میگیرم امروز ولی خب مشکل اینجاست کوچیکه گوش نمیده اصلا نمیزاره پلاستیک تو سرش بزارم 

ممنون عزیزم حتما میگیرم امروز ولی خب مشکل اینجاست کوچیکه گوش نمیده اصلا نمیزاره پلاستیک تو سرش بزارم ...

شب که گیجه و میخواد بخابه اگر پلاستیکم نذاشت فقط محلولو زدی خوب شونه کن و یک کلاهشو سرش کن چرب نیست خیس میکنه