2777
2789
عنوان

دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 34 پست
قلبم ک میشکنه اما زود یادم میره چون دوسش دارم  بنظرت یه عکس از خودش و دوستاش دارم مال اون موقع ...

باید از همسن های خودت نظر سنجی کنی یه تاپیک بزن مثلا بگو پونزده تا هفده بیان این هیجانات مخصوص سن خودتونه و همون انرژی رو میطلبه

باید از همسن های خودت نظر سنجی کنی یه تاپیک بزن مثلا بگو پونزده تا هفده بیان این هیجانات مخصوص سن خو ...

اونا هم مث من ناپخته هستن من از یه آدم ک بزرگتر هس دوست دارم راهنمایی بگیرم ک شاید تجربش از من ۱۸ساله بیشتر باشه اگه میشه شما نظر بدین مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا هم مث من ناپخته هستن من از یه آدم ک بزرگتر هس دوست دارم راهنمایی بگیرم ک شاید تجربش از من ۱۸سال ...

اخه منم بیست سال ازت بزرگترم هی  میخوام برم بالای منبر نصیحتت کنم که بیفایدست 😅😅😅

حالا عکساشو بفرست بدون هیچ حرفی ببین چه جوابی میده خلاصه سرصحبت باز میشه 

بیشتر ادما با دیدن عکسای بچگی خودشون احساساتی میشن 

واقعا؟ یعنی کامل فهمید منم؟ فک نکرد سرکاریه

اره دیگه احتمالا فهمیده نمیدونم والا

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...
اخه منم بیست سال ازت بزرگترم هی  میخوام برم بالای منبر نصیحتت کنم که بیفایدست 😅😅😅 حالا عکسا ...

فدای نصیحت کردنت عزیزم

شما هر چه باشه بزرگتر هستین و خب خیلی صلاح هارو بهتر میدونید چشم الان میفرستم

ببین عزیزم تو ایران شرایط فرق میکنه دخترا با فریاد زدن و پسرا با مخفی کردن عشقشونو از دست میدن...اگه دوس داری ازت سو استفاده کنه و خدای نکرده اتفاقی بیوفته برو سمتش نمیخوام ذهنتو منفی کنم شایدم اینطوری نباشه اما هراتفاقی بعدا افتاد میگه خودت خواستی

اسی هر جوابی داد تگم کن😁❤️

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

ریسک بکن و بهش بگو چون بعدا حسرت میخوری که چرا نگفتی بهش بگو دوسش داری هر چی پیش بیاد بعدش اومده یا اونم دوست داره و باهات میمونه یا دوست نداره کنارت نمیمونه توهم اینجوری میتونی فراموشش کنی البته ایشا الله که دوست داشته باشه 

ریسک بکن و بهش بگو چون بعدا حسرت میخوری که چرا نگفتی بهش بگو دوسش داری هر چی پیش بیاد بعدش اومده یا ...

قبلا بهش گفتم اما بخاطر یه سری مسائل از هم جدا شدیم اما باز هم فراموشش نکردم و جز اون ب هیچ نامحرمی نگاه نکردم فعلا ک بصورت ناشناس پیام دادم بینم چی میشه اگه تونستم میگم ک کیم اما هرکاری میکنم نمیتونم

۳سال دوست بودیم اما بخاطر یه مسائل ک زمان فقط ثابتش میکرد جدا شدیم واقعا قلبن عاشقشم تنها پسر نامحرم ...

چ پیچیده!! شما به هم زدین یا ایشون؟بی احترامی هم بینتون شد موقع جدایی؟ ایشونو می بینید یا امکان داره جایی ک ایشون میره برید؟

جواب ب این سوالها مهمه اگ احترامها سر جاش مونده و شما جدا شده باشین اگ بتونین مثلا تو محلی ک ایشون رفت و آمد دارن همدیگرو ببینین و تمایلتون رو ننشون بدین اگ خودشون پا پیش بذارن خیلی بهتره! چون بعضی آقایون بد برداشت میکنن!

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
چ پیچیده!! شما به هم زدین یا ایشون؟بی احترامی هم بینتون شد موقع جدایی؟ ایشونو می بینید یا امکان داره ...

یه جورایی تقصیر هر دوتامون بود نه بی احترامی نبود چند روز پیش دیدمش اما جاهایی ک بدونم هست نمیرم چون حالم خراب میشه و قلبم درد میگیره

یه جورایی تقصیر هر دوتامون بود نه بی احترامی نبود چند روز پیش دیدمش اما جاهایی ک بدونم هست نمیرم چون ...

عزیزم❤معلومه بهتون سخت گذشته

میتونید شانستونو امتحان کنید اما ۳ سال کم نیست بلاخره ی شناختی ازشون دارین اگ روبرو شدن براتون سخته اینکارو انجام بدین ولی اگ میتونستین دلتونو سخت کنین و تو مسیرشون قرار بگیرین و غیر مستقیم تمایلتونو نشون بدین یا ی واسطه شما رو پیشنهاد بده تا نظرشونو بدونین خیلی بهتر بود

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................