2777
2789

برا چه مدت میخوای استفاده کنی؟ 

همیشه سعی میکنم انسان خوبی باشم و در حق هیچ کس بدی نکنم.حق الناس برام خیلی مهمهههههه. نه از جهنم میترسم و نه طالب بهشتم‌. وجدان  آروم خودم از بهشت و جهنم مهمتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده کردم هم دستی هم برقی

همیشه سعی میکنم انسان خوبی باشم و در حق هیچ کس بدی نکنم.حق الناس برام خیلی مهمهههههه. نه از جهنم میترسم و نه طالب بهشتم‌. وجدان  آروم خودم از بهشت و جهنم مهمتره
ی هفته چون بچم ت nicu خودمم بستریم باید شیر ببرم براش این یه هفته رو 

به‌نظرم میتونی دستی بگیری قیمت مناسب.... البته یه کمی سخت هست ولی قیمتش مناسبه

اگه میتونی هزینه کنی از کالاپزشکی ها برقی بخر

ولی کرایه نکن... البته نظر خودت مهمه

دستی گرفتم بلد نیستم زیاد شیر نمیتونم بگیرم باهاش 

منم دستی بلد نبودم.... برقی خریدم.. خیلی راحته... 

کالا پزشکی ها دارن

به‌نظرم میتونی دستی بگیری قیمت مناسب.... البته یه کمی سخت هست ولی قیمتش مناسبه اگه میتونی هزینه ...

دستی گرفتم اما سخته کار باهاش برقیم هزینه اش زیاد برای یه هفته شایدم کمتر 😞😞🤦🏼🤦🏼

[QUOTE=226289159]دستی گرفتم اما سخته کار باهاش برقیم هزینه اش زیاد برای یه هفته شایدم کمتر 😞😞🤦🏼🤦🏼.... 

قدیما با دست خودشون میدوشیدن... اگه برای یه هفته کتر هست سعی خودت رو بکن... چون من برقی داشتم تمیز کردنش خیلی سخت بود... به نظرم کرایه نکن... چون معلوم نیست تمیزه یا نه

من برای 3 ماه استفاده کردم