2777
2789
عنوان

کیستم ترکید؟😬

469 بازدید | 18 پست

نمیدونستم کیست دارم یا ن ولی عفونت شدید داشتم الان بیدار شدم درد دارم ی ذره پریودم نیستم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر ی ذره اس کیست نترکیده دردش خیلییی شدیده 

میگم اولای دردش نباشه  چون همین الان شرو شده

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
نزدیک پریودته؟ کیست بترکه که خونریزی داری ممکنه از عفونتت باشه دل دردت

نه ولی بلند شدم درد دارم😶

میگم اولای دردش نباشه  چون همین الان شرو شده

مال من ۳ بار ترکیده خیلیییی وحشتناک شروع میشه یعتی ی لحظه شروع میشه و خیلی درد داره فشار شدید رو مقعد و زیر دلت حس میکنی و حس میکنی انگار میخواد ی چیزی ازت بیاد بیرون اتقدر فشار میاد البته مال من ۱۰ سانت بود بعدم هی احساس نیاز ب دستشویی بزرگ پیدا میکنی و تکرر ادرار ممکنه خون هم ببینی 

احتمال داره از عفونت شدیدت باشه برو دکتر عفونت خطرناکه

ای بخدا صاف نمیشم

مال من ۳ بار ترکیده خیلیییی وحشتناک شروع میشه یعتی ی لحظه شروع میشه و خیلی درد داره فشار شدید رو مقع ...

درد دارم صاف نمیشم خون هم ندیدم🤒کاشکی اگه هست بترکه

وای درد کیست ادمو بیچاره میکنه انقدردرد داره تا ازت یه پوست سفید دفع بشه

پ الان درد چیه