tanhaeeee1 مدیر عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1152 عنوان چرابیدارید | مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست فردا مهمون دارم خواب از سرم پریده اوووووووووف 1400/11/23 | 03:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امی_واینهاوس عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 6908 اره منم همین علائم رو داشتم دکتر به منم گفت بعد ۳ روز بهتر نشدی دوباره باید بیای برا درمان تخ ... ایشالا که خوب میشی خدانکنه ریه هامون درگیر بشه😷 شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
avina1400 عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2996 دخترم اذیت میکنه دارم شیرش میدم میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
fereshte1994 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 14315 ایشالا که خوب میشی خدانکنه ریه هامون درگیر بشه😷 من الان هفته ی دوم بعد از درگیریماولش بعد ۵ ۶ روز خوب شدم یهو دوباره انگار عود کرد..ابریزش بینی اضافه شد با سرفه شدید دوباره رفتم دکتر الان بهتر شدم باداروها و سرم امپولی که زدم منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!
امی_واینهاوس عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 6908 من الان هفته ی دوم بعد از درگیریم اولش بعد ۵ ۶ روز خوب شدم یهو دوباره انگار عود کرد.. ابریزش بینی ... دمنوش بابونه بخور مثل زهرمار انقد تلخه اما خیلی خوبه صدام در نمیومد اینو خوردم بهتر شدم شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
fereshte1994 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 14315 دمنوش بابونه بخور مثل زهرمار انقد تلخه اما خیلی خوبه صدام در نمیومد اینو خوردم بهتر شدم خوردم خواهر..دیگه انواع اقسام دمنوش ها رو خوردم😂 ۴ تخمه بهتر از همه س..اسمش روتارین دکتر تجویز کرد بهتر از اونیه که عطاریا دارن ..چون عطاری ۴۰ تا قاطی کردن معلوم نیس چی به چیه منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!
امی_واینهاوس عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 6908 خوردم خواهر..دیگه انواع اقسام دمنوش ها رو خوردم😂 ۴ تخمه بهتر از همه س..اسمش روتارین ... خیر سرم بیرون نمی رفتم که نگیرم آخرش برادرم منو مریض کرد🥴از همه بدتر بدن درد انگاری له شدم شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
fereshte1994 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 14315 خیر سرم بیرون نمی رفتم که نگیرم آخرش برادرم منو مریض کرد🥴 از همه بدتر بدن درد انگاری له شدم منم باشگاه رفتم گرفتم بعد دوسال خونه نشینی گفتم دلو بزنم دریا ولی کوفتم شد😢😂 شانس نداریم ملت همش عروسی مهمونی باشگاه هیچیشونم نمیشه منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!
امی_واینهاوس عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 6908 منم باشگاه رفتم گرفتم بعد دوسال خونه نشینی گفتم دلو بزنم دریا ولی کوفتم شد😢😂 شانس نداریم مل ... زن دایی م مدام میره مهمونی یکبار هم ندیدم ماسک بزنه سالمه کرونا نگرفتهمن بیچاره اینجوری شدمفکرکنم بخاطر اینکه بدن ضعیفی داریم شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
fereshte1994 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 14315 زن دایی م مدام میره مهمونی یکبار هم ندیدم ماسک بزنه سالمه کرونا نگرفته من بیچاره اینجوری شدم فکرکن ... و اینکه از بس تو فکر اینیم نگیریم تمام انرژی های منفی رو جذب میکنیم و دقیقا همون چیزی که میترسیم اتفاق میوفته منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!