2821
2789

قهوه خوردم خوابم نمیبره ؛ هم اینکه پا درد دارم 

شیرها ادعا می کنند سلطان جنگلند و ببرها قوی ترین حیوان روی زمین هستند ، اما خنده‌ام می گیرد وقتی می بینم که به دستور یک دلقک در سیرک بالا و پایین می پرند . . . اما گرگ ها " رام "نمی شوند . . . برای همین است که " بازی با گرگ ، مرگ است . . . " همیشه . . . در برابر سختی های زندگی " گرگ " باش . 
شبها بیدارم کلا  امیکرونم گرفتم از بدن درد نمیتونم بخوابم

خوب میشی انشالله،،،کلاشبایه عده هستن که روزانمیبینم به این کاربرا عادت کردم🤣شما و

@قمریم   وخیلیای دیگه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میشه بگی علایمش چیه از کجا باید بفهمیم گرفتیم واینکه درگیری ریه داره؟

بدن درد طوری که حس میکنی کتک خوردی 

سردرد 

سرفه خشک 

بی حالی 

مدام عرق میکنی و یهو گُر میگیری 

من امروز رفتم دکتر گفت اگه تنگی نفس داشتم مراجعه کنم دوباره چون امکان درگیری ریه هست 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
خوب میشی انشالله،،،کلاشبایه عده هستن که روزانمیبینم به این کاربرا عادت کردم🤣شما و @قمریم   ...

قربونت❤😁

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

می‌دونی چرا خوابم نمیبره؟؟؟!!!! چون جغدم😂😂😂😂🤦🤦🤦

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐
بدن درد طوری که حس میکنی کتک خوردی  سردرد  سرفه خشک  بی حالی  مدام عرق میکنی ...

اره منم همین علائم رو داشتم 

دکتر به منم گفت بعد ۳ روز بهتر نشدی دوباره باید بیای برا درمان تخصصی تر و بررسی ریه ووو

منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز