2777
2789
عنوان

دردودل💔

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار   باهاش    حرف بزن    بگو   اگه مشکلی داری کمک میخو ...

همینکارو کردم دوستیمو تموم نکردم فقط تبدیلش کردم به یک ادم غریبه

هر "مهمی" یه روز بی‌اهميت ميشه صبركن
من مثل تو ، تو دوست و رفیق بدشانسم

کلا دیدم به همه چی عوض شده صمیمیتم با بقیه از بین رفته وقتی باهمه یکرنگی واست ادا دربیارن برای لای دیوارم اضافی ان. 

کلا دیدم به همه چی عوض شده صمیمیتم با بقیه از بین رفته وقتی باهمه یکرنگی واست ادا دربیارن برای لای د ...

بهترین دوستم ، یه روزی چنان دروغی بهم گفت که زندگیم بهم ریخت، بعد زنگ زده بود تازه ماست مالیش کنه، منم کلا از گوشیم ، چتاش و...پاک و بلاکش کردم. من که نمیبخشمش ، امیدوارم دروغهاش یه روزی به زندگی خودش برگرده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
بهترین دوستم ، یه روزی چنان دروغی بهم گفت که زندگیم بهم ریخت، بعد زنگ زده بود تازه ماست مالیش کنه، م ...

من همچین دعایی کنم گردن خودمو میگیره کلا خط میزنم چون فکر منفی بیشتر انرژی ادمو میگیره. 

من همچین دعایی کنم گردن خودمو میگیره کلا خط میزنم چون فکر منفی بیشتر انرژی ادمو میگیره. 

راست میگی 

حرفت کاملا درسته

اما دل منم خیلی شکست از دستش

یادم افتاد باز ناراحت شدم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
راست میگی  حرفت کاملا درسته اما دل منم خیلی شکست از دستش یادم افتاد باز ناراحت شدم

الهی بگردم سعی کن بیخیال بشی چ میشه کرد