2777
2789

جوگیر شدن

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی حقوق برابر یعنی هرچی ک برا مرد ازاده ماهم میخایم یعنی لعنت ب زن س تیزی 

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))

آی دعوا دعوا سر کره مربا😂عشق دعوا ها لایک اما ترو به خدا به هم توهین نکنید تفرقه هم نندازید شما همه هموطن و خواهرای گلم هستید مهربون باشید

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570
فقط برابری زن و مرد ،رو حساب قانون ضد زن و خشونت علیه زنا

واقعا حس نمیکنید داره به مردا هم ظلم میشه؟

حتی با کار های فمینیست ها..مرد هارو کوچیک میکن تا زنو بیارن بالا

In god we trust

من از بچگی به برابر اعتقاد داشتم و کمبودشو هم تو جامعه هم تو خانواده ها حس میکردم خیلی از مشکلات از همین مرد سالاریه فمنیست یعنی برابری یعنی فرصت مساوی برای همه تا بتونن خودشون باشن بدون مانعی

اینکه هرانسانی فرصت رسیدن به خواسته هاش رو داشته باش فارغ از جنسیت،آزادی و حق تصمیم گیری هرفرد عاقل و بالغ منوط به اجازه دادن یک فرد دیگه نباشه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
واقعا حس نمیکنید داره به مردا هم ظلم میشه؟ حتی با کار های فمینیست ها..مرد هارو کوچیک میکن تا زنو بی ...

مردا کوچیک میشن 😳😳اره حیف نبود زنان تو. حرمسرا بودن مردا بزرگ اخی😢😢😢چرا به این جماعت نسوان  حق تحصیل دادید و حق رای 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
حس نمیکنید به مردا هم توی خیلی مواقع ظلم شده؟

جنسیت مهم نیست اگه جنسیت برات مهمه احتمالا اصغر. قاتل برتری داره به مریم میرزا خانی چون اصغر جون پسر گل بسره 😫

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز