2777
2789
عنوان

امروز دوست دوران دبیرستانمو دیدم

271 بازدید | 23 پست

اون موقع ها کلاسمون 15 نفر بود 13 نفرمون ازدواج کردن همون بعد دیپلم دیگه فقط منو و یکی از دوستام ادامه تحصیل داریم

من خبر نداشتم ازشون سراغشونو گرفتم گفت 9 نفرشون طلاق گرفتن😐اصلا باورررررم نمیشه

گفتم بله دیگه وقتی تو17 سالگی هول ازدواج میزدن یه بچه میره تو زندگی چه میفهمه واقعا تهشم میشه طلاق

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ایشالا ک براشون خوب رقم بخورع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوستم۱۵ سالش بود ازدواج کرد بیچاره یه ماه نشده طلاق گرفت

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

چه جالبه حالا من کلا سرجمع اطرافم ده مورد دیدم طلاق گرفتن ....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
منم دوستم۱۵ سالش بود ازدواج کرد بیچاره یه ماه نشده طلاق گرفت

البته شوهرش۳۱سالش بود ب اجبار دادنش خودش نمیخاست

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

گلم ربطی نداره بنظرمن مهم شخصیت و اخلاق دوطرفه وخانوادشونهذمن خودم‌اخر ۱۶ ازدواج کردم بیستم دوتا بچه داشتم خداروشکر هرروز خداروشاکرم بابت همسرخوبو زندگی خوبی که دارم بخاطر ارامشی که توزندگیمون هست 

همیشه به این فکر میکنم چه خوب که انتخابش کردم مطمعنن هیچوقت همچنین شخص خوبی نصیبم نمیشد ازهرنظر خودش خونوادش عالی باشن برای دخترمو پسرمم همچین خوشبحتی رو ارزو دارم وهمه ی بچه ها

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
منتظر باش بیان بگن که موفقن و طلاق خوبه 😀یکی نیست بگه خب با اگاهی ازدواج کردن که خوب تره 

والا به خدا همیشه به ازدواج به چشم سرگرمی نگاه میکردن یادمه

نمیفهمیدن زندگی کردن الکی نیست

ای داد خیلی ناراحت شدم براشون چندتاشونم بچه داشتن

10 نفر ازدواج میکنن 5 تاشون زندگی خوبی ندارن 3 تاشون طلاق میگیرن دوتاشون زندگی خوبی دارن کاش کاش کاش همه ما زندگی خوبی داشته باشیم حالا چه 17 سالگی شوهر کردیم چه 40 سالگی فرقی نداره هرچی بابا مامان بد باشن زندگی سختی داشته باشی تحمل میکنی ولی امان از اینکه خونه شوهر سختی بکشی نابود میشی تا دختری امید به ازدواج داری سخته امیدت ناامید بشه 

اصلا ربطی نداره بنظرمن مهم شخصیت و اخلاق دوطرفه وخانوادشونهذمن خودم‌اخر ۱۶ ازدواج کردم بیستم دوتا بچ ...

ایشالله همیشه خوشبخت باشی عزیزدلم❤❤❤

اصلا ربطی نداره بنظرمن مهم شخصیت و اخلاق دوطرفه وخانوادشونهذمن خودم‌اخر ۱۶ ازدواج کردم بیستم دوتا بچ ...

عزیزم خوشحالم برات ولی همه مثل شما نیستن خدایی دختر عمه من سه تاشون 15 اینا شوهر کردن الانم خوشبختن هرکدوم دو بچه دارن ولی همه عین هم نیستن بستگی به خودت و طرف مقابل هم داره 

یکی میشناختم بچه سال ۱۳ اینا ذو ق عقد داشت از تعجب شاخام درومد از ذوقش  اونم با مرد غریبه ای ک ...

کمتر کسی من شنیدم تو سن پایین ازدواج کنه و خوشبخت باشه واقعا تعداد کمی