2777
2789
عنوان

یعنی میگرن دارم؟

165 بازدید | 21 پست

وقتی زیاد حرف میزنم گریه میکنم میخندم بعدش سرم درد میکنه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توشلوغی هم نارحت میشی

نه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
من میگرنی ام ولی اینجور نیستم بیشتر خوراک و خوابم مهمه....

منم از بیخوابی بعضی اوقات سرم درد میگیره

منم همینطوریم اما مدت سر دردم کوتاهه

من بخوابم بیدار شم خوب میشم

من تو جای شلوغ بوی ادکلن و بیخوابی وقت غذا خوردنم دیر بشه میگرن دارم سرم درد میکنه اونم یه طرف سرم

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
من بخوابم بیدار شم خوب میشم

من چند روز اینجور میمونم نه باخواب نه با استراحت خوب نمیشه

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
من تو جای شلوغ بوی ادکلن و بیخوابی وقت غذا خوردنم دیر بشه میگرن دارم سرم درد میکنه اونم یه طرف سرم

خواهر من دقیقا همینطوره .. دیروز دکتر گفت میگرن عصبی هست .. براش پروپرانولول و یه داروی ضد میگرن تجویز کرده . شما داروی خاص یا مراقبت خاصی دارید عزیز؟

خواهر من دقیقا همینطوره .. دیروز دکتر گفت میگرن عصبی هست .. براش پروپرانولول و یه داروی ضد میگرن تجو ...

من چونکه بچه کوچیک دارم شیربهش میدم نمیتونم فعلا قرص بخورم .من از ۱۵ سالگی اینجوریم بیست وچهار ساعته گیجم بد دردیه .منم گفت میگرن عصبیه

خواهر من دقیقا همینطوره .. دیروز دکتر گفت میگرن عصبی هست .. براش پروپرانولول و یه داروی ضد میگرن تجو ...

نبخدا اگه زیاد بهم فشار بیاد یه مسکن میخورم یا سرمو با دستمال میبندم یا شوهرم واسم ماساژ میده همین 

من چونکه بچه کوچیک دارم شیربهش میدم نمیتونم فعلا قرص بخورم .من از ۱۵ سالگی اینجوریم بیست وچهار ساعته ...

عزیزم ان شاالله سلامتی باشه برات .. من خیلی عذاب میکشم میبینم انقدر درد داره .. مسکن رو هم بهش گفته نهایت هفته ای یک بار بخوره .

از وقتی بینیش رو جراحی کرده خیلی به بو حساس شده و سریع با بو یا کمی گرسنگی سردرد بدی میشه

عزیزم ان شاالله سلامتی باشه برات .. من خیلی عذاب میکشم میبینم انقدر درد داره .. مسکن رو هم بهش گفته ...

منم بینیمو عمل کردم بدتر شدم