sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان یعنی میگرن دارم؟ 165 بازدید | 21 پست وقتی زیاد حرف میزنم گریه میکنم میخندم بعدش سرم درد میکنه به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1400/11/22 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایندیلا عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 4956 من میگرنی ام ولی اینجور نیستمبیشتر خوراک و خوابم مهمه.... باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 توشلوغی هم نارحت میشی او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 توشلوغی هم نارحت میشی نه به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 من میگرنی ام ولی اینجور نیستم بیشتر خوراک و خوابم مهمه.... منم از بیخوابی بعضی اوقات سرم درد میگیره به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 منم همینطوریم اما مدت سر دردم کوتاهه من بخوابم بیدار شم خوب میشم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 من تو جای شلوغ بوی ادکلن و بیخوابی وقت غذا خوردنم دیر بشه میگرن دارم سرم درد میکنه اونم یه طرف سرم او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 من بخوابم بیدار شم خوب میشم من چند روز اینجور میمونم نه باخواب نه با استراحت خوب نمیشه او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12881 من تو جای شلوغ بوی ادکلن و بیخوابی وقت غذا خوردنم دیر بشه میگرن دارم سرم درد میکنه اونم یه طرف سرم خواهر من دقیقا همینطوره .. دیروز دکتر گفت میگرن عصبی هست .. براش پروپرانولول و یه داروی ضد میگرن تجویز کرده . شما داروی خاص یا مراقبت خاصی دارید عزیز؟
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 خواهر من دقیقا همینطوره .. دیروز دکتر گفت میگرن عصبی هست .. براش پروپرانولول و یه داروی ضد میگرن تجو ... من چونکه بچه کوچیک دارم شیربهش میدم نمیتونم فعلا قرص بخورم .من از ۱۵ سالگی اینجوریم بیست وچهار ساعته گیجم بد دردیه .منم گفت میگرن عصبیه او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 خواهر من دقیقا همینطوره .. دیروز دکتر گفت میگرن عصبی هست .. براش پروپرانولول و یه داروی ضد میگرن تجو ... نبخدا اگه زیاد بهم فشار بیاد یه مسکن میخورم یا سرمو با دستمال میبندم یا شوهرم واسم ماساژ میده همین او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12881 من چونکه بچه کوچیک دارم شیربهش میدم نمیتونم فعلا قرص بخورم .من از ۱۵ سالگی اینجوریم بیست وچهار ساعته ... عزیزم ان شاالله سلامتی باشه برات .. من خیلی عذاب میکشم میبینم انقدر درد داره .. مسکن رو هم بهش گفته نهایت هفته ای یک بار بخوره .از وقتی بینیش رو جراحی کرده خیلی به بو حساس شده و سریع با بو یا کمی گرسنگی سردرد بدی میشه
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 عزیزم ان شاالله سلامتی باشه برات .. من خیلی عذاب میکشم میبینم انقدر درد داره .. مسکن رو هم بهش گفته ... منم بینیمو عمل کردم بدتر شدم او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12881 منم بینیمو عمل کردم بدتر شودم چه عجیب واقعا .. خیلی ها دچار کر بویی میشن بعد از جراحی بینی ولی شما و خواهرم اینطوری برعکس