2777
2789
عنوان

باطل کردن دعا

122 بازدید | 14 پست

سلام ما زندگیمون خیل آشفتس بابام چن ساله مهریه مادرموهنوز نداده من نمیتونم باکسی آشناشم اولش از کسی خوشم میاد ولی بعدیکی دوروز خودبخود دلمومیزنه و...مشکلات زیاااد

هرموقع ف^ل گرفتیم گفتن زن دوم بابات براتون دعامینویسه گفتن بخاطرهمینه توغم وغصه این بستگی دارین و...

واسه باطل کردن دعاچیکارکنیم؟😥

دعا نمیخواد که .

بابات زن دوم گرفته . و این یعنی ناراحتی و اشفتگی و به هم ریخته شدن یه زندگی. 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا نمیخواد که . بابات زن دوم گرفته . و این یعنی ناراحتی و اشفتگی و به هم ریخته شدن یه زندگی. 

یه پا شوگر ددیه پدرم تقریبا بیست سال از خودش کوچیکتره زنش بخاطر اون ادایی نموند درنیاورده باشه

مشکل اینجاست که شما اصلا به خدا و کائنات اعتقاد ندارین وگرنه به جای این مزخرفات خواسته تونو از خدا میخاستین نه از یه رمال ببخشید رک گفتم

وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
مشکل اینجاست که شما اصلا به خدا و کائنات اعتقاد ندارین وگرنه به جای این مزخرفات خواسته تونو از خدا م ...

اره اعتقادنداشتم همش میگفتم خدا چرا باید زندگی منوبا دعا نویسی یه بنده دیگش بهم بریزه ولی وقتی زندگیمونگا میکنم خیلی چیزا سرجاش نیس هیچ کارمون درس نمیشه

اره اعتقادنداشتم همش میگفتم خدا چرا باید زندگی منوبا دعا نویسی یه بنده دیگش بهم بریزه ولی وقتی زندگی ...

به وقتش درست میشه فقط باید به خودتون اعتماد داشته باشین و تو همه کاراتون خدارو صدا بزنین هیچ سحر و جادو و دعایی وجود نداره اینا همش کاسبی یه عده اس

وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
اره اعتقادنداشتم همش میگفتم خدا چرا باید زندگی منوبا دعا نویسی یه بنده دیگش بهم بریزه ولی وقتی زندگی ...

عزیزم لطفن به این چیزا فکر نکن چون بدتر زندگی بهم میزنه فقط به خدا ایمان داشته باش درست میشه رفتار نامه درست باهات خوبه

عزیزم توروخدا مث من پولتو نده ب اینا بخورن واقعا اشتباه محضه این کار نزدیک ۳ ۴تومن پول حروم کردم من تافمیدم همشون دروغ گون این دعانویسا همشون با جن درارتباطن زندگیم بهتر نشو ک هیچ بدترم شد تااخرش یه خانوم مومن باقران باهزینه خیلی کم برام طلسممو باطل کرد هیچوقت سمت دعانویس نرو 

عزیزم توروخدا مث من پولتو نده ب اینا بخورن واقعا اشتباه محضه این کار نزدیک ۳ ۴تومن پول حروم کردم من ...

اخه بعضیاهستن که گرفتن میگن زندگیمون از این رو به اون روشد😥