2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

114 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیز یه سوال من ۳هفته پیش یه سقط خود به خودی تو هشت هفته داشتم

دکتر بهم قرص جلوگیری داد روزی دوتا تا بقایا دفع بشه بعد دوهفته پریودشدم قرصامم قبل پری تموم شد

حالا میخوام بدونم لازمه جلوگیری کنم یا همون قرصاروخوردم کافیه

دکترم گفته تا سه ماه اقدام نکن تارحمت تقویت شه

نمیدونم طبیعی جلوگیری کنم یاهمون قرصا خوبه؟

حرف دکتر گوش کن خب

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

طبيعي ريسكيه

كاندوم استفاده كنيد

يا قرص

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۰۰طبیعی جلوگیری کن حتی اگه قرص میخوری بزار حداقل رحمت ۶ماه استراحت کنه منم تا حالا دوبار سقط خود به ...

ای بابا چه بد ناراحت شدم ایشاالله دوتامون باهم چندماهه دیگه دوباره باردار شیم

دکترم گفت سه ماه من قبلش سه سال منتظر بودم همون سه ماهم به زور وایمیسم 

ای بابا چه بد ناراحت شدم ایشاالله دوتامون باهم چندماهه دیگه دوباره باردار شیم دکترم گفت سه ماه من ق ...

عزیزم از اون روزا ۸سال گذسته من بار سوم حامله شدم با اینکه بازم سریه دکتر احمق که بچمو میخواست کورتاژ کنه عذاب کشیدم ولی الان پسرم ۸سالشه و یه پسر۳ساله هم دارم . انسالله بزودی مامان میشی

عزیزم از اون روزا ۸سال گذسته من بار سوم حامله شدم با اینکه بازم سریه دکتر احمق که بچمو میخواست کورتا ...

چقدر عالی خداروشکر برا منم دعاکنید زودتر مامان شم

2790
2778
2791
2779
2792