2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی 😊😊😊😊

498 بازدید | 49 پست

سلام خانوما من بری جهیزیه ام که دو سال در تدارک خریدش بودم ماشین ظرفشویی نخریدم و الان خیلی گرون شده  آشپزخونم بزرگه اگه بخوام بخرم جا دارم ولی میگم شاید از خریدش پشیمون بشم 

چیز به درد بخوری هست آیا ؟؟؟

فقط دو نفریم ولی نمیدونم چرا انقدر ظرف کثیف میشه 😓😓

کیا دارن و راضی ان و کیا راضی نیستن ؟

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

من هرگز استفاده نکردم و کادوش دادم به خالم

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

و اینکه کیا ماشین ظرفشویی رو میزی دارن و راضی ان ؟؟؟

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرگز استفاده نکردم و کادوش دادم به خالم

پشیمون نیستی که اینکارو کردی ؟ 

لازمت نمیشه ؟

من نخربدم پشیمون شدم... 2 سال پیش ک عروسی کردم 4.5 بود الان شده 9.5 

دیگه الانم کسی برام نمیخره خودم باید بخرم برای خودم

دیگه شده یکی از تصمبماتم مه پول جور کنم بخرمش

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

پشیمون نیستی که اینکارو کردی ؟  لازمت نمیشه ؟

نه الانم استفاده ندارم

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

همیشه که دو نفر نمیمونین بالاخره خانوادت بزدگ میشه 

بعدش مهمون میاد 

من ظرفشویی دارم هروز برا خودمون که سه نفریم روشن میکنم 

برا من یه چیز فوق العاده کاربردی 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
اگه پول داری بخر ..خودتو راحت کن...چند هست؟

بستگی داره خارجی باشه یا ایرانی اگه خارجی باشه ۱۵ میلیون اگه ایرانی حدود ۸ تا ۱۰ میلیون 

من نخربدم پشیمون شدم... 2 سال پیش ک عروسی کردم 4.5 بود الان شده 9.5  دیگه الانم کسی برام نمیخر ...

رومیزی چطوره 

امکان نداره پشیمون بشی خیلی وسیله ی کاربردی هست ما دیگه تو خونمون مامانم با دستش نمیشوره میزاره ماشی ...

رو میزیه یا نه