2821
2789
عنوان

اومیکرون

153 بازدید | 10 پست

اونایی کرونا گرفتین چی خوردین زود خوب شدین؟

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من به این نتیجه رسیدم که کرونا مث سرماخوردگی نیست

چرا؟ چون مثلا من یادمه سرما که میخوردم، اگه دمنوش میخوردم بهبودو حس میکردم، یا دارو میخوردم بهبود رو میفهمیدم، همینطور اگر هر کار درمانی ای میکردم

کرونا که گرفتم هیچی انگار اثر نداشت، نه دمنوش، نه قرص

فقط گذر زمان بهترش کرد تا دوره‌ش تموم شد و خوب شدم

تنها چیزی که اثر کرد مسکنا و آمپولای درد بودن که بدن دردمو خوب کردن، دیگه اثر خاصی از داروهای دیگه ندیدم

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

مواد مقوی واسه کرونا=ماهیچه خیلی مهمه 🥰مایعات فراوان مثل آب هویچ و شیر موز یا کمپوت گیلاس🥰تخم مرغ آب پز🥰اخبار منفی ممنوع باعث استرس میشه استرس هم سیستم دفاعی بدن رو پایین میاره 🥰چای دارچین و زعفرون و زنجیل زیاد بخورین حتی وقتی مریض نیستین خیلی عالیه البته زیاد زجیبیل باعث قلب درد میشه تعادل داشته باشه🥰موقعی که مریض شدین حمام نرین🥰خربزه و هندوانه و انگور خیلی بده موقعی که مریض هستین قبلش مشکلی نیست 🥰لبینات و مرکبات در زمان کرونا نخورین قبلش مشکلی نیست 🥰🥰عسل عالیه سعی کنین همیشه بخورین 🥰حتما ی ازمایش بدین ببینید چ ویتامینی کم دارین بعد دارو مصرف کنین چون اگه ویتامین بدنتون کم باشه موقع مریضی حالتون بد میشه🥰این موارد نکات خیلی خوبین همیشه به تغذیه تون برسین انشالله همیشه سلامت باشین🥰🥰😍

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩

من هم اون کرونا اولی رو گرفتم هم اومیکرون.بنظرم درجه اول استراحت.دوم خواب کافی.بعد مسکن ها و داروها.دمنوش زنجبیل دارچین و بابونه. تغذیه کافی.چیزی ک زیاد میخوردم هم لیموترش بود براجلوگیری از تهوع عالی بود

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

بیاین راز کرونا نگرفتن بگم براتون 😂😂 

عاقا الان نیاین باز منو بخورین تو رو خدا خب صدرصد دلیل های دیگه هم داره چ برای نگرفتن چ برای گرفتن ولی من میگم اینا مهمن پس انرژی منفی ندین مرسی دوستان ❤️❤️ 

من دیدم کسایی که کرونا نگرفتن تو اطرافم یا دیر گرفتن اینارو رعایت کردن 

1 ماسک زدن 

2 تغذیه شون خیلی خوب بوده خصوصا میوه 

3 اب زیاد خوردن در طول روز 

و چند نفر گفت شب قبل خواب اب نمک قرقره کنین هم واسه دندون خوبه هم ویروسی تو گلو باشه میبره یعنی مهم ترین که خواستم بگم این بود پس شب قبل خواب اب نمک قرقره کنین

برای امیکرون شنیدم ی سرم هس رینگر اسمشه کلی ویتامین و اینا توشه حالا قبل اینکه بزنین به دکتر یا پرستار شرایط خودتون رو بگین واستون ضرر نداشته باشه ❤❤❤❤ 

قرص جوشان بخورین میتونین این شربت ایمونس خوبه بخورین بعد غذا بخورین که میشه روزی 2 قاشق 😬❤ 

قرص جوشان ویتامین c  هزار میلی گرم رو میتونین  روزی 1 دونه بخورین خیلی اگه از طعمش بدتون میاد همون شربت بالا رو بخورین 

آب هویج آب سیب و اب پرتغال عالیه 

روزی 3 بار اب نمک خوبه 

سرخود آنتی بیوتیک که یکیش اینه 👈( ازیترومایسین )مصرف نکنین فقط همونی که دکتر  میگه مصرف کنین چون عوارض داره بدن در برابرش مقاوم میشه ولی اگه دکتر گفت دیگه بخورین عیب نداره 😇 

ویتامین D سر خود نباید بخورین چون چربه عوارض داره و دوز های مختلفی داره 

باید ازمایش خون بدین پزشک تشخیص بده😘😘

@midwifery_mameai

2790
2823
2791
2779
2792