2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 155 پست
مینو جون وقتی فهمیدی بارداری حالت پریودی داشتی؟ من هر لحظه احساس میکنم قراره بشم فقط یه تیر کشیدن خ ...

اره طبیعیه عزیزم من ۵روزبعد تاخیرم بی بی زدم چون این حالتوداشتم میگفتم پریودمیشم ولی زدم برااطمینان و اصلا باورم نمیشد تودلم حس میکردم منفی میخوادبشه ولی مثبت شد 😂

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما رفتی ازمایش خب بده بهم عزیزم  ادم توروزخاص میفهمه یه جوری میشه اصلا من اربعین فهمیدم بارد ...

ان شاءلله عزیزم آره خیییییلی حس خوبیه

رفتم آزمایش دادم گفت چون تیتر میخوای شب آماده میشه😝

حالا تا شب مگ میگذره

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
ببخشید یعنی الان چهار هفتته

تو نی نی سایت ک برام حساب کرد آره دیگ نوشت شما در هفته چهارم هستین....

ولی خب اصلشو بخوایم فک کنم دوهفته باشه

انگار دوتا روش داره یکی از اول آخرین پریود ک بارداری میشه۴۰ هفته

یکی هم از روز تخمک گذاری ک بارداری میشه۳۸ هفته

ولی درنهایت پایان جفتش تو یه تاریخه شروعش باهم فرق داره

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
تو نی نی سایت ک برام حساب کرد آره دیگ نوشت شما در هفته چهارم هستین.... ولی خب اصلشو بخوایم فک کنم د ...

ممنونم عزیزم بچه منم امام رضا داد چه شبیه همیم

برای نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی💚💛 👩‍🍼👶🧡💜
حتما دعا میکنم خداروشکر من همیشه از امام رضا و حضرت علی اصغر گله میکردم که چرا حاجتمو نمیدن آخه خیی ...

حیرت آوره .منم دعا کن انشالله بسلامتی وراحتی بگذرونی خدا دل همه بنده هاشو شاد کنه .گره گشایی ب دستای کوچک حضرت علی اصغر و حضرت رقیه برای همه عزیزان

ممنونم عزیزم بچه منم امام رضا داد چه شبیه همیم

😍

خدابرامون حفظشون کنه به حق امام رضا😍😍😍🤗🤗🤗🥰🥰

حیرت آوره .منم دعا کن انشالله بسلامتی وراحتی بگذرونی خدا دل همه بنده هاشو شاد کنه .گره گشایی ب دستای ...

ان شاءلله

واقعا خییییلی کرامت دارن این خاندان😍

نه عزیز دلم مبارکت باشه ایشالا.یه فرشته ی خوشگل تو راه داری.من امپول که زده بودم روز دهم مثبت کاذب ب ...

ممنون عزیزم ک تجربتو گفتی

وای تا جواب آزمایشمو بگیرم دلم میاد تو حلقم🥴

انشالله عزيزم 😍با اينكه ربطي به من نداره ولي با حرفايي كه ميزني و استيكرايي كه ميذاري ذوق ميكنم😍😍 ...

ممنون عزیزم فدااااات از مهربونی و دل پاکته😍😘😊

آخه نمیدووووونی چقدددد خوشحاااالم شاید این اولین باره ک تو زندگیم به خواسته عمیق قلبیم رسیدم😍😍😍

دعا کن جواب آزمایشمم مثبت باشه ضایع نشم😅😬

ممنون عزیزم ک تجربتو گفتی وای تا جواب آزمایشمو بگیرم دلم میاد تو حلقم🥴

الهی 😍🌹من مثبت کاذبم بود خیلی حسشو دوست داشتم که دیدم .ایشالا که خودت و نی نیت سلامت باشید❤️