2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 155 پست
من پارسال پنج ماه خوردم بی نتیجه بود امسال دور دوم نتیجه گرفتم خداروشکر ماه قبل لترزول و این ماه ...

من هرچقدر میگم اچ ام جی نمیدن بهم نمیدونم چرا فولی چندتا داشتی و چند بودن اندازه هاشون

👑👑👑
خداررررروصدهزارمرتبه شکرایشالله آبجی گلم بارداری 😍😍😁😁خداروشکر ماهم خاله شدیم

مرسی عشقم فداااااات🤩🤩🤩🤗🤗🤗

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالتومیدونم الان گریه نکردی ؟؟ من وقتی فهمیدم باردارم اونقدر گریه کردم که سردردشدم😂

واییی خیلی گریه کردم هر شب از این ک چرا بچه دار نمیشم گریه میکردم و خوابم نمیبرد

دیشب از ذوق اینکه دارم بچه دار میشم گریه میکردم و خوابم نمیبرد🤣🤣🤣

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
بروازمایش دوساعته اماده اس بعد سوپرایزش کن عزیزم😍

زودتر نمیشه😅😂

سلام خیلی تبریک میگم الان تواین حس خوب وشب عالی وباسعادت برامامنتظرام دعا کن

حتما دعا میکنم

خداروشکر من همیشه از امام رضا و حضرت علی اصغر گله میکردم که چرا حاجتمو نمیدن آخه خییییییلیییی بهشون متوسل شده بودم🥲 حماقت من بود ک گله میکردم😔

خدا دقیقا شبی حاجتمو داد ک ولادت پسر امام رضا و حضرت علی اصغر بود....😍

زیبا نیست؟🥰

تیکر بارداریتون مث منه آخرین پریودیتون کی بوده ؟؟؟؟؟😐

شما یه روز جلوتری😉😂

زرنگ تر بودی

من ۲۴ دی روز اول آخرین پریودم بود

سلام عزیزم مبارکه منم امپول زدم امروز روز ۸ بود اصن هیچ علایمی ندارم جز درد سینه ک موقع پریودی دارم. ...

آره خیلی شدید تره و خیلی و هم حساس شده و اندازشم بزرگ تر شده یه جوری ک تعجب کردم خودم😅

من تا حالا دارو هورمونی زیاااااد مصرف کردم لامصب علائمی ک دارن همش مثل بارداریه منم انقد توهم زده بودم و نا امید شده بودم ک هرچقدر علائمم زیاد میشد بازم فک میکردم اثر داروهاست تا اینکه عقب انداختم و بی بی چک گذاشتم

باید فقط بی خیال بشی....زمانش ک برسه میشه

اینو همه اونایی ک باردار شده بودن بهم میگفتن من باورم نمیشد تا تجربش کردم واقعا حقیقت داره

سلاااام عزیزم من رو یادته تو تاپیک ورزشی ات بودم خیلی خوشحال شدم برات خیلی مبارکه عزیزم الهی که به س ...

آره عزیزم معلومه ک یادمه رها جوون😍

ان شاءلله بی بی چک مثبت ببینی و بارداری سالم  داشته و باشی و به سلامتی بغلش کنی و بزرگش کنی🤗🤗🤗🤗🤗

من هرچقدر میگم اچ ام جی نمیدن بهم نمیدونم چرا فولی چندتا داشتی و چند بودن اندازه هاشون

من ماه قبل hmg نزدم فقط لترزول خوردم و یدونه فولی۱۸ داشتم با آمپولhcg

این ماه کلومیفن خوردم و روز ۶ و۷ و۸ پریود hmg زدم و روز ۱۴ هم دوتاhcg

این ماه سونو نرفتم دکترم گفت لازم نیست وقتی بدنت ب داروجواب داده فولیکول خوب میسازه ینی پس هرماه لازم نیست بری سونو

خداررررروصدهزارمرتبه شکرایشالله آبجی گلم بارداری 😍😍😁😁خداروشکر ماهم خاله شدیم

میگم نازگل من همش دل درد پریودی دارم احساس میکنم الان میشم نگرانم توهم اینجوری بودی؟

حالتومیدونم الان گریه نکردی ؟؟ من وقتی فهمیدم باردارم اونقدر گریه کردم که سردردشدم😂

مینو جون وقتی فهمیدی بارداری حالت پریودی داشتی؟

من هر لحظه احساس میکنم قراره بشم فقط یه تیر کشیدن خفیف بهش اضافه شده.

میگم نازگل من همش دل درد پریودی دارم احساس میکنم الان میشم نگرانم توهم اینجوری بودی؟

آره اینجوری بودم هی میگفتم الان میشم میدیدم نه 😐آبجی گلم رفتی آزمایش دادی خبرجوابش هم بده 😍😍😁

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️
آره اینجوری بودم هی میگفتم الان میشم میدیدم نه 😐آ بجی گلم رفتی آزمایش دادی خبرجوابش هم بده 😍😍😁

صبح رفتم آزمایش دادم گفت غروب آماده میشه

گفتم یکساعته نمیشه گفت نه آزمایش یک ساعته فقط میگ مثبته یا منفی عدد تیتر بتارو نمیگه

صبح رفتم آزمایش دادم گفت غروب آماده میشه گفتم یکساعته نمیشه گفت نه آزمایش یک ساعته فقط میگ مثبته یا ...

آهان ایشالله که مثبته❤️❤️😘😘

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️
واییی خیلی گریه کردم هر شب از این ک چرا بچه دار نمیشم گریه میکردم و خوابم نمیبرد  دیشب از ذوق ...

حتما رفتی ازمایش خب بده بهم عزیزم 

ادم توروزخاص میفهمه یه جوری میشه اصلا من اربعین فهمیدم باردارم بااینکه ۳ماه بود اقدام بودم ولی کلی گریه کردم وقرارگذاشتم پسرمو سال بعد محرم لباس حضرت علی اصغربپوشونم بهش

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰