2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیکه اول امضات😍😁👌👏👏

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چرا تا ۱۴ روز باعث بی بی چک کاذب میشه چون دقیقا هورمون بارداری هست hcg ولی بعد ۱۴ روز دیگ اثرش میر ...

الهی شکر عزیزم مبارکه دیدی گفتم خدا یه موقع بهت میده که غافلگیرت کنه خیلی خوشحالم برات عزیزدلم

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

خوش اومدی به مرحله حالت تهوع وبی حالی و بداخلاقی و زودرنجی عزیزم😂😂😂😂حالا خیلی راه پیش روته من ۲۵ هفته ام یعنی ثانیه ثانیه اش اندازه یه سال میگذره 

خب پس نگران نباش عزیز دلم

اتفاقا همین امروز بود اومدم تاپیکاتو نگا کردم ببینم خبری نیست دیدم گفتی امپول زدی اینا منتظر خبرازخودت بودم عزیزم🥰

مبارکه عزیزم چند ماه خوردی محرک و فولی هات چند بود و از تعداد اقداماتم بگو منم قراره بزنم باز این ما ...

من پارسال پنج ماه خوردم بی نتیجه بود

امسال دور دوم نتیجه گرفتم خداروشکر ماه قبل لترزول و این ماه کلومیفن خوردم روز ۶و۷و۸ هم آمپول اچ ام جی زدم و روز ۱۴ دوتا اچ سی جی باهم

از بعد پریودم تقریبا یک روز درمیون اقدام داشتیم

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
مبارکت گلم برا منم دعا کن خیلی دلم شکسته😓

عزیزم میدونم چقدرررر سخته روزایی بود ک من به حد مرررگ میرسیدم از غصه ولی میگذره

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...