2777
2789
عنوان

کره جنوبی

499 بازدید | 13 پست

سلام کسی هست کره جنوبی زندگی کنه؟

میخواستم هزینه زندگی ماهانه شامل غذا و لباس بدونم 

و اینکه خونه آپارتمانی در سئول قیمتش چنده یا خونه ویلایی دو طبقه و همینطور قیمت ماشین های کره ای یا حالا برند های پورشه...؟

ماهی 200.000هزار دلا کفایت میکنه برای زندگی یک نفر؟

دیوانه سالم

خود کره ایا برا پیشرفت میرن کشورای دیگه مث کشورای اروپایی . سوئد کانادا امریکا 

اونوقت شما میخاین برین کره؟

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقامت گرفتن خیلی سخته ها

به اینش دقت کن

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

زندگی تو کره خیلی سخته. اگر پول درنیاری نابود میشی. هزینه زندگی مخصوصا تو پایتخت بالاست. ساعت کاری زیاده و باید خیلی کار کرد. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
زندگی تو کره خیلی سخته. اگر پول درنیاری نابود میشی. هزینه زندگی مخصوصا تو پایتخت بالاست. ساعت کاری ز ...

۲۰۰ هزار دلار ب پول کره ای حساب کردم میشه ماهی ۲۲۰ میلیون وون ب  نظرم کفایت کنه؟ ماهی نه سالی

دیوانه سالم
اقامت گرفتن خیلی سخته ها به اینش دقت کن

میخوام ی خونه بخرم که ی اقامت کوتاه مدت بدن+ی سهم شرکت وارد بشم حتی شده ۵ درصد شرکت ها 

چون دیدم برای کسایی که رو بهبود تجارت کره سرمایه می برن اقامت دائم میدن بهش

دیوانه سالم
۲۰۰ هزار دلار ب پول کره ای حساب کردم میشه ماهی ۲۲۰ میلیون وون ب  نظرم کفایت کنه؟ ماهی نه سالی

آره کفایت میکنه. زیادم میاد. ولی اگر کاری پیدا نکنی زود تموم میشه یا حیف میشه. خود کره ای ها میرن کشورای دیگه

آره کفایت میکنه. زیادم میاد. ولی اگر کاری پیدا نکنی زود تموم میشه یا حیف میشه. خود کره ای ها میرن کش ...

ماهانه به حسابم ۲۰۰ هزار دلار واریز میشه دلبر جان

ب نظرم هر ماه این مقدار پول کافی باشه دیگه 

علاقه ب کار ندارم اینجا پول هام جمع کردم ذارم سود می برم

دیوانه سالم
ماهانه به حسابم ۲۰۰ هزار دلار واریز میشه دلبر جان ب نظرم هر ماه این مقدار پول کافی باشه دیگه  ...

پس همه جا سفر کن حالشو ببر